İstek Pc deki net ile wifi alani olusturma ?

Sponsorlu Bağlantılar

vysl107

vysl107

Üye
    Konu Sahibi
Pc deki net ile wifi alani olusturma ?
Arkadaslar konu basliginda belirttigim gibi bnm 4gb vodefone winim var ve pcden nete giriyorum ben bu neti wifi alani olusturup telefondanda nete girmek istiyorum. Boyle bir program varmidir. ( Bnm masaüstunde wifi cihazi var yakinlardaki wifileri gorebiliyorum )

Simdiden tskler insallah yardimci olursunuz...

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Bilgisayarınızdan yeni ağ oluşturup bunu hospot yaparak oluşturabilisiniz. zatne kurulumu kolaydır

vysl107

vysl107

Üye
    Konu Sahibi
Kisa bir sekilde anlativersen sana zahmet :((

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Google virtual router manager yaz kendi sitesinden yada gezginlerden indir.Kur programı aç SSID yazan yere wifi alanının adını koy alttaki boşluğa şifre onun altındaki yere tıkla ordan Vınn hangi kablolu yerel ağ bağlantısıysa onu seç starta bas tamamdır artık pc wifi oldu.Hata verirse program betadır ondan olabilir.Olmassa söyle aynı işlevi gören programlar mevcut.

vysl107

vysl107

Üye
    Konu Sahibi
Cok tskler denicem sagolasin..

ismail

ismail

Üye
pc connectify kullanabilirsin ama fullunu bulmak zor free olandada bikaç şey yapılamıyodu ama onu hatırlayamadım

bahaddin53

bahaddin53

Üye
denedin mi kardeş Virtual Router Manageri ?

vysl107

vysl107

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu programlari bulamadim :(

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
google'a netsh wlan start hostednetwork yaz bissuruu yontem var

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ben bunu sorunsuz kullanıyorum

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
beyler bendede ttnet modem var güncel bi program varmı böyle

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Ag kurdan geçici ag kur a bas kurulumu yap
Benim pc de bu yöntem olmamisti bende my public wifi i yuklemistim bu programla olmuştu
Eger iki yontemde olmazsa sürücüleri guncelle

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
teşekkürler

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Ne demek [emoji5]
Ise yaradi mi ?

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
pc ye geçince yükleyeceğim programı yazdım kağıdaelimde ttnet marka vinn vardı kilidini kırdım kendi hattımı taktım internete bağladım şimdi bunu yaymayı düşünüyorum bakalım ne olacak

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
pc ye geçince yükleyeceğim programı yazdım kağıdaelimde ttnet marka vinn vardı kilidini kırdım kendi hattımı taktım internete bağladım şimdi bunu yaymayı düşünüyorum bakalım ne olacak
Kilidini kirmakla neden bahsediyosunuz ? Hic anlamadim bu isi ? Nedir ne degildir ?

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
kilidi kırılmadan önce sadece kendi sim kartı ile çalışıyordu şimdi hepsi ile çalışıyor ilk bağlamada pin ister onu yazamazsan açılmaz onu kırdım ışte

007wolverine

007wolverine

Üye
pcnin ethernet kartı destekliyorsa connectfy adlı programı kullanabilirsin.

007wolverine

007wolverine

Üye
her 30 dakikada bir yenilemen gerekiyor gün sınırlaması yok

Üst Alt