Sertifika Hatası Alanlar (Sertifika Ekleme, Hack Yolları ve Hacksız Yükleme )

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika Hatası Alanlar (Sertifika Ekleme, Hack Yolları ve Hacksız Yükleme )
Son zamanlarda temaları sertifika hatası alıyorum diyenlere yararlı olur diye düşünüyorum
1. Yöntem(En hızlısı bu yöntem tavsiye ederim )
1.
siscontent bu programı indırıyoruz.
2.Temayı açıyoruz ve işaretlı yere tıklıyoruz

3.klasör olarak acıldıktan sonra resource ve private dosyalarını E:\ F:\ sürücüsünden birisine atıyoruz işlem bu kadar.

Bu işlemi pcdende yapmanız mümkün bunun için bu konuya bakabılırsınız

https://www.maxicep.com/forum/attachments/sis-contents-1-7-7-build-81-zip.160293/

2. Yöntem
Bu yöntemde ise telefonu hacklemek gerekir ve bunun için altta ki linki kullanabilirsiniz

Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3) - MaxiCep

3. Yöntem
Bu yöntemde iste kücük bir programla uygulamalara temalara ve oyunlarınıza sertifika ekleyebilirsiniz. Öncelikle şu programı indırın ve videoda anlatılanları uygulayın

https://www.maxicep.com/forum/attachments/sis-contents-1-7-7-build-81-zip.160293/

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi, Parende_N ve Jan

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
thanks

• Beğen
Tepkiler: okankayci
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
temalar için sadece bir adımda sisconts den veya siseditor den siscontents içindeki sertifikayı alıp imzalamak yeterli :) , bu parçalama yöntemi yani konudaki anlatılan ile temayı silmen için doğru klasörü ve dosyaları bulman lazım :)

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
temalar için sadece bir adımda sisconts den veya siseditor den siscontents içindeki sertifikayı alıp imzalamak yeterli :) , bu parçalama yöntemi yani konudaki anlatılan ile temayı silmen için doğru klasörü ve dosyaları bulman lazım :)
evet gerekıyor ama tema yuklerken uzun suruyo bıraz bu yontemle daha hızlı oluyo aa dedınde aslında cmd kodlarıyla istediğin temayı silme programı yazılabılır bak yapıyım bı ara :D

asigsasi

asigsasi

Üye
hacksız telefonda private yolu kapalı olur nasıl atmayı düşünüyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: Jan ve MaxipmaN
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
evet gerekıyor ama tema yuklerken uzun suruyo bıraz bu yontemle daha hızlı oluyo aa dedınde aslında cmd kodlarıyla istediğin temayı silme programı yazılabılır bak yapıyım bı ara :D

bazı şeyleri yapmak o kadar kolay değil :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yok hocam olmuyo temalarda ben hep böyle atardım hacklemeden önce :D
bu kolay ama RD /S /Q "\private\10207114\import\dc794e83114b4a19" şeklinde eklersen zaten siliyo bide başına UID giriniz yaparsak uğrasmadan silmiş oluruz yanı kolay ;)

kolay gelsin, bakalım bunu tüm temalara nasıl yapacaksın :) hem resource de bir dosyası kalmayacak hem privatede :)

Hasand.

Hasand.

Üye
Teşekkürler yararlı bır bılgı olmuŞ

• Beğen
Tepkiler: okankayci
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
biliyorum sadece örnek verdım açılısta sorcak klasör numarasını :)

klasör numarasını bildikten sonra ister programla yap ister elinle sil :ehe bu işin püf noktası program içerisinde işaretleyip silebilmek :)

asigsasi

asigsasi

Üye
hack yamalarını kapatıp da hem private hem resource klasörleri ni atmayı dene bakalım şimdi dene bir klasör hata verir :)

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
klasör numarasını bildikten sonra ister programla yap ister elinle sil :ehe bu işin püf noktası program içerisinde işaretleyip silebilmek :)
sonuca olarak siliyo :ehe
hack yamalarını kapatıp da hem private hem resource klasörleri ni atmayı dene bakalım şimdi dene bir klasör hata verir :)
benım dedıgım pcden atınca :)
Teşekkürler yararlı bır bılgı olmuŞ
:rica:

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
O kadar uğraş vermişsin iyi güzel direk bu prodan sertifikalamayı da anlatsan aynı konunun altına daha da yararlı olur bence :)

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
O kadar uğraş vermişsin iyi güzel direk bu prodan sertifikalamayı da anlatsan aynı konunun altına daha da yararlı olur bence :)
onuda eklerım eve gidince :)Yeni yöntem eklenmiştir

Üst Alt