zombaka
Üye
hic zannetmiyorumSevip kavuşamadan ölünce şehit mertebesi oluyor demişti biri. Olabilirmi sizce![]()
hic zannetmiyorumSevip kavuşamadan ölünce şehit mertebesi oluyor demişti biri. Olabilirmi sizce![]()
Yuh!!Sevip kavuşamadan ölünce şehit mertebesi oluyor demişti biri. Olabilirmi sizce![]()
biri kolpalamisti ozmn

Annem babam görücü usülü ile evlenmişAnnenizi babanızı düşünün sonra varmış diyin.

Umarım görürdemekki gözünden kacirmis masaüstünde saat widgetinin arkasinda saklaniyorum.

bana 1günde 2 ayrı kız odun dediHerkes çok sevdiği kişiye tekrar açılsın bi deneyin şansınızı tekrar belki oluverir. Ben 6 kez reddedildim misal
Ben nişanlıma 3 kere çıkma teklifi 2 kere de evlenme teklifi ettimHerkes çok sevdiği kişiye tekrar açılsın bi deneyin şansınızı tekrar belki oluverir. Ben 6 kez reddedildim misal

Eger oyleyse bn sehit gidicem garantiSevip kavuşamadan ölünce şehit mertebesi oluyor demişti biri. Olabilirmi sizce![]()

git konuşFilmlerde olur genelde
Eger oyleyse bn sehit gidicem garanti![]()
yok öyle beleş cennet![]()

Adam artık bağışıklık kazanmış reddedilince üzülmüyorHerkes çok sevdiği kişiye tekrar açılsın bi deneyin şansınızı tekrar belki oluverir. Ben 6 kez reddedildim misal

Seviyoz be kaptan bir umut belki kabul ederAdam artık bağışıklık kazanmış reddedilince üzülmüyor![]()