Tuvalet kısmı dışında katılmaya katılıyorum katılabilirimSevgi boş gençler... Bir kızı deli gibi seversin. Tuvalette bile onu düşünürsün. Onsuz nefes almayı hayal bile edemezsin. Nikâh kıyar evlenirsin... Bir bakmışsın o güzelim kızın içinden canavar çıkmış. Kamoooon! Bu hep böyledir evlenince hak verirsiniz...
@OttomaN TigeR @TheFenomen![]()

Sevgi boş gençler... Bir kızı deli gibi seversin. Tuvalette bile onu düşünürsün. Onsuz nefes almayı hayal bile edemezsin. Nikâh kıyar evlenirsin... Bir bakmışsın o güzelim kızın içinden canavar çıkmış. Kamoooon! Bu hep böyledir evlenince hak verirsiniz...
Sevdiğimizi alaydık belki sana katılırdım tertip.Sevgi boş gençler... Bir kızı deli gibi seversin. Tuvalette bile onu düşünürsün. Onsuz nefes almayı hayal bile edemezsin. Nikâh kıyar evlenirsin... Bir bakmışsın o güzelim kızın içinden canavar çıkmış. Kamoooon! Bu hep böyledir evlenince hak verirsiniz...

Tamam sus artık begenicem yorumlarinibişey sorcam niye kavuşamıyorsunuz kavuşamıyanlar için söylüyorum ben oraya viktorya sikrıt mankeni yazdım benim neden ortada sizinki ne
Sevdiğimiz kızı alsaydık belki sana katılırdım tertip.![]()
Yengeeeeeeeee 

Evlen hele o zaman görüşürüzTuvalet kısmı dışında katılmaya katılıyorum katılabilirim![]()
![]()