Nargileye Varmısınız ben gibi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Nargileye Varmısınız ben gibi

gizli çekim :D bu arada parmagım orda sargıda küçük bir kaza geçirdim:)

*esra_r*

Üye
nargileye bayılırım ya olsa da içsek ahhhh ahh canım nası istedi şimdi çilekli çilekli kokusunu hissettim bi an .... benim de nargile içerken çeklmiş resimlerim var CoYoTe 'ye burdan duyrulurrrrr CoYoTe yayınlayalım mı benim nargile faslını :islik

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
nargileye bayılırım ya olsa da içsek ahhhh ahh canım nası istedi şimdi çilekli çilekli kokusunu hissettim bi an .... benim de nargile içerken çeklmiş resimlerim var CoYoTe 'ye burdan duyrulurrrrr CoYoTe yayınlayalım mı benim nargile faslını :islik

nargile grubumuza gelin o zaman :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
5 Sene Birfiil Nargile Içtim Lakin Simdi Arkadaslarla Falan Toplanınca Nargile Sefası Yapıyoruz. Ozellikle Derbi Maçlarında Cok Güzel Gidiyor.

Nazy

Nazy

Üye
offf keyfe bak birdahaki buluşmadada nargile yapalım yine:)

POWER

POWER

Üye
:nono: Nargile :nono:

FerreT

FerreT

Üye
Dostum o parmağı kim sardı :ehe

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Parmağın İçin Üzüldüm Geçmiş Olsun Kardeşim...Bende Nargileye Bayılırım...Cappucion Lu:D

aLone

aLone

Üye
hastayım nargileye!!!!!

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye

Yayınlayalım Tabi Esra'cım Ayıp Ediosun...Birgün Gelecek 2'mizin Nargile Keyfi Fotoğraflarınıda Yayınlayacağız Allah'ın İzniyle:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
of of of of nargile baba mesleği benim.
arabistanda bu işi yapıyor babam
e dolayısıyla bende nargile hastasıyım
mac izlerken
sohbet ederken
mutluyken
üzgünken
canın sıkkınken
her yerde nargile gider

bu arada naneli içerim
az bişe elma karıstırılırsa süper olur elma nane
demeyen warsa öyle denesin

iremm

iremm

Üye
:nargile: bende severim ohhh keyfe bak
bu arada geçmiş olsun oğuz

Elisa

Elisa

Üye
birkere bi nargile ictim aksama hastanelik oldum behhhh kokusundan tiksindim hic sevmiyorum..Allahtan ne sigaram var ne alkolim nede nargilem hahahahaha

mervecan

mervecan

Üye
nargileyi severim nargileyi sevenide severimm :) geçmiş olsun ousahin pazar daha sefasını sürdüm kordonda deniz kenarı balıklar kuşlar hafif rüzgarr biyanımda nargilem sohbet ediyoruz kafam rahat acayipp güsel şimdi işteyimm nası canım çekti :(

corchy

corchy

Üye
kendınızı zehirleyinnn :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt