OttomaN TigeR
Üye
E nickname değişince Ottoman tiger boşa çıkıyor. Ben de boşa çıkmadan satıp öyle değiştireyim diyorum. Olmaz mı?Abi nickini mi değiştircen yoksa hesap mı satcan![]()

E nickname değişince Ottoman tiger boşa çıkıyor. Ben de boşa çıkmadan satıp öyle değiştireyim diyorum. Olmaz mı?Abi nickini mi değiştircen yoksa hesap mı satcan![]()

Süper olurE nickname değişince Ottoman tiger boşa çıkıyor. Ben de boşa çıkmadan satıp öyle değiştireyim diyorum. Olmaz mı?![]()
Bende Ottoman Tiger yaparım 
Üste bir şey istemiyorum, szen de istemiyorsan hemen isim değişikliği için işlemlere başlayalım. Bundan sonrası için avukatımla irtibata geçebilirsiniz Mert bey.Ben demeden sen dedin helal olsun abi![]()

O nereden çıktı yahu.5.000 lik bonservisi var :/

Talipli çok olursa kura çekeriz.Ciddiyim Ottoman Tiger yaparım bende Yada "OttomaN TıgeR" ı ya dikkat
@OttomaN TigeR

Zaten kuradan da seni çıkarmayı düşünüyordum toprağım.5099 sayılı mesaj 6999 beğenili eski ayın üyesi yönetimi tanıyan gizli mod + holosko + 3 milyon![]()
.gif)
Canlıyı görelim.Eski ayın üyesi + android bölümünde tanınmış + 1 ayda albaylıktan tuğgeneralliye geçmiş + her bölümde akfiflik + 5.000 beğeni
Zaten kuradan da seni çıkarmayı düşünüyordum toprağım.![]()
bu arada beni tanıyan tanır 
Bu kadarı ancak TigeR'a yeter.Abim senin için dizdim

O zaman 22 Milyar Dolar Nasıl Bir TeklifBu kadarı ancak TigeR'a yeter.![]()

Canlıyı görelim.
Arz talepO nereden çıktı yahu.![]()