Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sponsorlu Bağlantılar
lost68
Üye
525 i olanlar recovery tools ile sıkıntısızdır rahatlıkla kullanabilirsiniz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ellimin kori
Üye
Cyanı yükleyenler sürüm numarasını tam olarak yazabilir mi?Bende sonu 1425.0003
ErenMSC
Üye
Lumia 820 Nsu ile yükleyebilirler.
Rainesto
Üye
620 üveylikten kurtuldu yada 820-720-620-525 hepsi üvey oldu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Esendağlı
Üye
Arkladaşlar,bir arkadaşın cihazına (720)ncs veya nsu ile güncelleme yapacaz ama ne yaptıksa programlar cihazı görmüyor.ama benim 920 yi sorunsuz olarak görüyorlar ve güncelleme yapabiliyorum
delisinbe31
Üye
820 ye neden gelmedi hala black yazıyo la
enessrsy
Üye
625 ota ile cyan yükleyen var mı, arkadaşım black'ten sonra telefonun güncel göründüğünü söylüyor.
Arkladaşlar,bir arkadaşın cihazına (720)ncs veya nsu ile güncelleme yapacaz ama ne yaptıksa programlar cihazı görmüyor.ama benim 920 yi sorunsuz olarak görüyorlar ve güncelleme yapabiliyorum
Pil ömrü için stabil sürümü kullanın. Yok ben ısrarla gdr1 kullanmak istiyorum dersen sırf Klasörleme özelliği için geçilmez derim. Hem adı üzerinde BETA sürüm. Hatalar sorunlar kesinlikle çıkar.
Son düzenleme:
TurboCall
Üye
GDR1 beta ile beraber sistem oldukça yavaşladı, kilit ekranını açmak için sürdürülüyor diyor düşünün.