Smart Launcher Pro 2 V.2.12-p4 Final [HG Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

nty35

Üye
Elinize sağlık hocam :)

ynseg

ynseg

Üye
Birçok launcher denedim. Hız ve kolaylık bakımından en iyisi bu. Daha da vazgeçmem :D çeviri için teşekkürler

Efendi52

Efendi52

Üye
Başka bir sürümü kullanıyordum. Bu sürümü yükledim uygulamaları üsten aşağı tek sutun göstermeye başladı.
Hatalı gösteriyor yani. Neden olabilir??
Sorunun kaynağını buldum. Tercihler-Tema Ayarları-Portre Sutunu sayısını belirtmek gerekiyor. Eski sürümlerde otomatik kendi ayarlıyordu bu sürümde sayı belirtmek gerekiyor.
Teşekkürler

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti Son Sürüme Güncellendi
Başka bir sürümü kullanıyordum. Bu sürümü yükledim uygulamaları üsten aşağı tek sutun göstermeye başladı.
Sorunun kaynağını buldum. Tercihler-Tema Ayarları-Portre Sutunu sayısını belirtmek gerekiyor. Eski sürümlerde otomatik kendi ayarlıyordu bu sürümde sayı belirtmek gerekiyor.
Teşekkürler
Bilgi için teşekkürler. Rica ederim güle güle kullan...
Teşekkürler
Rica ederim güle güle kullan..

maku_ramazan

Üye
tesekkurler

lo0ss_2

Üye
açılmıyo kapanmaya zorla hatası veriyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

lo0ss_2

Üye
tm tesekkurler deniyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Uygulama için çok teşekkürler. Sık, sık güncellemeniz de daha bir güzel..

Kolay gelsin..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama için çok teşekkürler. Sık, sık güncellemeniz de daha bir güzel..

Kolay gelsin..
Rica ederim. Yorumun için sende sağolasın. Güle güle kullan...Eklenti Son Sürüme Güncellendi

ErenDatca

Üye
:tşk:

Son düzenleme:

nty35

Üye
hocam valla 2 aydır kullanıyorum senin sürümünü. bugün tekrardan en güncel sürümü yüklemek için girdim ve teşekkürümü edip çıkıyorum. gerçekten eline sağlık güzel bi çalışma çıkarıyosun :) kendime ve kız kardeşimin telefona yükledim samsung'un touchwizz'inden sonra ilaç gibi geliyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam valla 2 aydır kullanıyorum senin sürümünü. bugün tekrardan en güncel sürümü yüklemek için girdim ve teşekkürümü edip çıkıyorum. gerçekten eline sağlık güzel bi çalışma çıkarıyosun :) kendime ve kız kardeşimin telefona yükledim samsung'un touchwizz'inden sonra ilaç gibi geliyo
yorumun için teşekkürler. Güle güle kullan :)

YARBAY219

Üye
teşekkürler :D

Sibell90

Üye
Harika bir launcher, emeğe saygı, teşekkürler.. Özellikle klasik şeylerden hoşlanmayanlar için ideal bu apk.. Şimdilik gözüme çarpan eksileri; gelen arama ya da bildirimlerin sayısının ana ekran üzerinde rakamla belirtilmemesi, ikincisi de ana ekrandan menülere kaydırarak geçişin çok sert olması. İkisinin de çözümü vardır belki, daha bulamadım..

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
teşekkürler:)

mchine

Üye
Teşekkürler müdür :)

Fenomenon

Fenomenon

Üye