Bilgi için teşekkürler. Rica ederim güle güle kullan...Başka bir sürümü kullanıyordum. Bu sürümü yükledim uygulamaları üsten aşağı tek sutun göstermeye başladı.
Hatalı gösteriyor yani. Neden olabilir??
Sorunun kaynağını buldum. Tercihler-Tema Ayarları-Portre Sutunu sayısını belirtmek gerekiyor. Eski sürümlerde otomatik kendi ayarlıyordu bu sürümde sayı belirtmek gerekiyor.
Teşekkürler
Rica ederim güle güle kullan..Başka bir sürümü kullanıyordum. Bu sürümü yükledim uygulamaları üsten aşağı tek sutun göstermeye başladı.
Hatalı gösteriyor yani. Neden olabilir??
Sorunun kaynağını buldum. Tercihler-Tema Ayarları-Portre Sutunu sayısını belirtmek gerekiyor. Eski sürümlerde otomatik kendi ayarlıyordu bu sürümde sayı belirtmek gerekiyor.
Teşekkürler
Rica ederim. Yorumun için sende sağolasın. Güle güle kullan...Eklenti Son Sürüme GüncellendiUygulama için çok teşekkürler. Sık, sık güncellemeniz de daha bir güzel..
Kolay gelsin..
yorumun için teşekkürler. Güle güle kullanhocam valla 2 aydır kullanıyorum senin sürümünü. bugün tekrardan en güncel sürümü yüklemek için girdim ve teşekkürümü edip çıkıyorum. gerçekten eline sağlık güzel bi çalışma çıkarıyosunkendime ve kız kardeşimin telefona yükledim samsung'un touchwizz'inden sonra ilaç gibi geliyo