Bilmem
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Cm11 temaları var ya Tema yükleyince telefon kitleniyo 1-2 dk sonra reset atmak gerekiyo
Metalci Melek' Alıntı: Nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Cm11 temaları var ya Tema yükleyince telefon kitleniyo 1-2 dk sonra reset atmak gerekiyo
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Evet o sorun var Genişletmek için tıkla ... Oha Eskiden yoktu Bu benim için felaket bi sorun Nasıl düzeltcez ?
Metalci Melek' Alıntı: Evet o sorun var Genişletmek için tıkla ... Oha Eskiden yoktu Bu benim için felaket bi sorun Nasıl düzeltcez ?
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Eski surume don Genişletmek için tıkla ... Çok acil kernel öner bana şarji iyi donma kasma yapmayan çok acil çabuk çabukk
Metalci Melek' Alıntı: Eski surume don Genişletmek için tıkla ... Çok acil kernel öner bana şarji iyi donma kasma yapmayan çok acil çabuk çabukk
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Mr. Turk' Alıntı: Wifi çalışmıyor ? Genişletmek için tıkla ... yok çalışıyordu belki güncellemelerle bozolmuştur nightly mi
Mr. Turk' Alıntı: Wifi çalışmıyor ? Genişletmek için tıkla ... yok çalışıyordu belki güncellemelerle bozolmuştur nightly mi
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: yok çalışıyordu belki güncellemelerle bozolmuştur nightly mi Genişletmek için tıkla ... Evet
Metalci Melek' Alıntı: yok çalışıyordu belki güncellemelerle bozolmuştur nightly mi Genişletmek için tıkla ... Evet