rom denemek için sanal sürücü ?

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
rom denemek için sanal sürücü ?
arkadaşlar şimdi şöyle bşey varmı mesela bn rom indirdim telefona yüklemeden önce pcde onu açablirmiyiz herhangi bi sanal sürücü programı varmı ?

akin9600

Üye
Merak ettim bende. Mesajim bulunshn

hasaneness

hasaneness

Üye
Zannetmiyorum ama

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
öle bşe olsaa 10 numara olurdu ama :D

vips

vips

Üye
Android SDK ile olabilmeli diye düşünüyorum
zaten sanal bir cihaz oluşturuyorsun
belki ona rom yüklenebiliyordur
en azından system bölümü...

by-pegasus

Üye
acmaz gibime geliyo

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Varsa bizde yararlanalım hocam

gstahsn

gstahsn

Üye
Xda da falan varmı android rom emulator diye

Superfan

Superfan

Üye

burada var işte anlatımı. Buradaki anlatım değişik geldi. Bir yöntem daha var. Belki de aynısı. System'in disk yansımasını alıyoruz. Tabi linux gerekiyor :) Ya da android telefon :ehe

Tabi emülator profilini de değiştirmemiz gerekiyor. Hem zor aynı zamanda da şans işi.

Son düzenleme:
gstahsn

gstahsn

Üye

burada var işte anlatımı. Buradaki anlatım değişik geldi. Bir yöntem daha var. Belki de aynısı. System'in disk yansımasını alıyoruz. Tabi linux gerekiyor :) Ya da android telefon :ehe

Tabi emülator profilini de değiştirmemiz gerekiyor. Hem zor aynı zamanda da şans işi.
vm den ubuntu ile olurmu

Superfan

Superfan

Üye
vm den ubuntu ile olurmu
olur tabi. Terminalden yaffs komutlarını girerek disk yansımasını alırsın. Ama ondan sonra o dosya bir yere bırakılacak. Tam olarak yerini bilmiyorum. Gönderdiğim ilk linke bak bakalım.

gstahsn

gstahsn

Üye
olur tabi. Terminalden yaffs komutlarını girerek disk yansımasını alırsın. Ama ondan sonra o dosya bir yere bırakılacak. Tam olarak yerini bilmiyorum. Gönderdiğim ilk linke bak bakalım.
tmm sağol :D

xperi x10 ne alaka

Üst Alt