turkcell msn haftada 15 kontör

Sponsorlu Bağlantılar

technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
turkcell msn haftada 15 kontör
turkcell 1marttan itibaren turkcell messengerı ücretli tarifeye geçiriyor haftada 15 kontöre sınırsız msn kullanmak isteyenlere msn kullanan mevcut abonelere msj geliyor evet derseniz otomatik olarak kesiliyor yeni abonelerde siteden gerekli bilgiyi alabilir

bence 15 kontör biraz fazla

mustafa993

Üye
bencede fazla en güzeli cepteki.net en iyisi :oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
15 knt fazla ya 1 hafta ıcın !

alemburda

alemburda

Üye
1 ay olsa daha iyi olurdu 15 knt=1 ay :ehe

gokhanez

Üye
Link Var MI?

Turkcell'in Sitesinde Göremedim Ben!

gokhanez

Üye
Eğer Gerçekse Mailim İşe Yaradı Sanırım :)

Forumda Turkcell'e Msn için Mail Yollayalım Diye Konu Açmıştım...

Yaklaşık 3 Mail Yolladım :) Müşteri Hizmetleri İstekleri Yerine Getiriyor... ;)

Tebrikler Turkcell!!

mustafa993

Üye
nie ne yazdın ki

gokhanez

Üye
Turkcell'de Msn'in de Turkcell Messenger gibi Sabit Ücretli Olmasını Yazdım... Çünkü 2 Saat Sürekli Yazsam 3 - 4 Kontör Gidiyodu... Aylık 60 Kontör De Çok Yüksek Bi Fiyat Değil... Geçmişte Ödediklerimize Bakarsak...

technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'de Msn'in de Turkcell Messenger gibi Sabit Ücretli Olmasını Yazdım... Çünkü 2 Saat Sürekli Yazsam 3 - 4 Kontör Gidiyodu... Aylık 60 Kontör De Çok Yüksek Bi Fiyat Değil... Geçmişte Ödediklerimize Bakarsak...
zaten 3 aydır turkcell msn ücretsiz :d keşke yazmasaydın :) belkide sırf senin yüzünden paralı oldu :d

paradox1026

paradox1026

Üye
Bu kadar süre beleş olarak veri yha siz ona bakın adamlar ne yapsa yaranamıyor yha size
şahsen turkcell şu anda bomba kampanyalar yapıo ve özgün taklit edilmio:D

Kalite için inadına Turkcell

arslansem

arslansem

Üye
Turkcelse normal :islik

virtioz

Üye
geç arkadaşım yaw 15 kontor çok yüksek normalde bile 200kb 1 kontor.. ben cepte msn kullanıyorum. gayette memnunum.. bağlanı başına düşüyo artı turkcell msn gibi girmemezlil yapmıyo..

eomer90

Üye
3 marta uzatmış bedava msn yi, o fiyata ayrılan çok olmuştur

technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
ne yaptığını turkcellde bilmiyor sanırım son günlerde bende bağlantı hatası vs gibi saçma sapan hatalar vermeye başladı sanırım son beleş günler olduğu için yapıyolar :D
ben kullanmaktan vazgeçtim bile başka bir msn programı yükledim kullanıyorum çok daha ucuz :)

dungeon

Üye
msn yazıp kayıt oldum, gitti 15 kontor. kampanya bugün bitmiş olmasın? peki ben şimdi msn programını nerden yükleyebilirim?

e65

technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
msn yazıp kayıt oldum, gitti 15 kontor. kampanya bugün bitmiş olmasın? peki ben şimdi msn programını nerden yükleyebilirim?

e65
gerekli bilgiyi buradan alabilirsin

gulsunay

Üye
cepte msn kullanan arkadaşlar bir saatte kaç kontor gidiyor. turkcell hat için.

technonur

technonur

Üye
    Konu Sahibi
kullanıma bağlı hiç konuşmazsan en fazla 3kontör gider oda bağlantı için ama en fazla 5kontöre mal olur bir giriş

sonbela

sonbela

Üye
msn Programına gore Farklı Kontormu gidiyor:S

Üst Alt