Superfan
Üye
The simpsons için attığının link çalışmıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun 
The simpsons için attığının link çalışmıyor

Bu uygulama ülkenizde kullanılamıyor sorunu yüzünden indiremiyorum. Bulduklarım eski versiyonlar. Lütfen bunu benim için indirip burda paylaşırmısınız. TEŞEKKÜRLER
Digitürk icin: "Dilediğin Yerde" uygulaması
Teşekkürler arkadaşım eline sağlıkAl bakalım taze taze yeni çıktı fırından.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O sanal tuşlar senin telefonunla alakalı. Onları iptal etmek için root gerekiyor. Ama kaldırırsan da neyle geri gitcen, ve ya ana menüye döncen? Sen yine bak belki rootsuz yolu vardır. Sistem ayarlarında onun ayarları varmış. Eğer kapat gibi bir şey varsa öyle kapatırsın. Eğer root varsa;
"auto hide soft key" marketten indir. Bu otomatik yapıyor sanırsam. Temelli için araştırırsan bulursun. Build.prop dosyasına tek bir satır değiştirerek çözülebilir.
Demek istedigim sanal tuslari tamamen kaldirmak degil bazi destekleyen oyunlarda kayboluyor internettede gordum oyunun o versiyonu var heraldeO sanal tuşlar senin telefonunla alakalı. Onları iptal etmek için root gerekiyor. Ama kaldırırsan da neyle geri gitcen, ve ya ana menüye döncen? Sen yine bak belki rootsuz yolu vardır. Sistem ayarlarında onun ayarları varmış. Eğer kapat gibi bir şey varsa öyle kapatırsın. Eğer root varsa;
"auto hide soft key" marketten indir. Bu otomatik yapıyor sanırsam. Temelli için araştırırsan bulursun. Build.prop dosyasına tek bir satır değiştirerek çözülebilir.
Banada lazım.Omegle benzeri bir program varmi android için boyle rasgele insanlarla sesli goruntuli konusma valla bilursaniz çok makbule geçer)
Banada lazım.

Neden? Ne güzel başka insanlarla tanışacam.

Google playda var. Link verim mi?Neden? Ne güzel başka insanlarla tanışacam.![]()
Neden? Ne güzel başka insanlarla tanışacam.![]()