Çeşitli Android Oyun ve Uygulama İstekleri Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Chrstr

Üye
arkadaşlar bana gta 3 vice city ve san andreas lazım biliyorum var ama bana oyuna girdiğinde alttaki sanal tuşlar yok olan versiyonu lazım benim için çok önemli yardımcı olursanız çok sevinicem..

Superfan

Superfan

Üye
O sanal tuşlar senin telefonunla alakalı. Onları iptal etmek için root gerekiyor. Ama kaldırırsan da neyle geri gitcen, ve ya ana menüye döncen? Sen yine bak belki rootsuz yolu vardır. Sistem ayarlarında onun ayarları varmış. Eğer kapat gibi bir şey varsa öyle kapatırsın. Eğer root varsa;

"auto hide soft key" marketten indir. Bu otomatik yapıyor sanırsam. Temelli için araştırırsan bulursun. Build.prop dosyasına tek bir satır değiştirerek çözülebilir.

Tirol07

Üye
Bu uygulama ülkenizde kullanılamıyor sorunu yüzünden indiremiyorum. Bulduklarım eski versiyonlar. Lütfen bunu benim için indirip burda paylaşırmısınız. TEŞEKKÜRLER

Digitürk icin: "Dilediğin Yerde" uygulaması

Superfan

Superfan

Üye
Bu uygulama ülkenizde kullanılamıyor sorunu yüzünden indiremiyorum. Bulduklarım eski versiyonlar. Lütfen bunu benim için indirip burda paylaşırmısınız. TEŞEKKÜRLER

Digitürk icin: "Dilediğin Yerde" uygulaması

Al bakalım taze taze yeni çıktı fırından.

• Beğen
Tepkiler: Tirol07

Chrstr

Üye
O sanal tuşlar senin telefonunla alakalı. Onları iptal etmek için root gerekiyor. Ama kaldırırsan da neyle geri gitcen, ve ya ana menüye döncen? Sen yine bak belki rootsuz yolu vardır. Sistem ayarlarında onun ayarları varmış. Eğer kapat gibi bir şey varsa öyle kapatırsın. Eğer root varsa;

"auto hide soft key" marketten indir. Bu otomatik yapıyor sanırsam. Temelli için araştırırsan bulursun. Build.prop dosyasına tek bir satır değiştirerek çözülebilir.

Demek istedigim sanal tuslari tamamen kaldirmak degil bazi destekleyen oyunlarda kayboluyor internettede gordum oyunun o versiyonu var heralde

batuhan_2030

Üye
hocam real drift 2.2 full vers. varmi acaba google play de free vers. var ama yetmio

toyata_krolla12

toyata_krolla12

Üye
SwiftKey tüm temalar açık sekilde var mı?

Rhino Prime

Üye
Assassin's creed pirates apk ariyorum varmi bilen

Dovahkiin

Dovahkiin

Üye
Omegle benzeri bir program varmi android için boyle rasgele insanlarla sesli goruntuli konusma valla bilursaniz çok makbule geçer :))

Rhino Prime

Üye
napcan la onu :)

AIS

AIS

Üye
Google Play Store de var

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Ver.