Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C6-01 Shazam ?
Sponsorlu Bağlantılar
baronet1905
Üye
Konu Sahibi
Nokia C6-01 Shazam ?
Shazam pro gibi olan yokmu arkadaslar sınırlı 5 tane diyor store ovi den indirdigim calısıyodu taki format atana kadar tekrar indirmeye calıstıgımda yukleme hazırlanıyor diyor indirme hatası diyor (sis olan varsa düzgün bişi upload edebilir mi ? )
MaxipmaN
Üye
soundhound kulllan
Anil-D
Üye
katılıyorum
baronet1905
Üye
Konu Sahibi
soundhound dediğinizin shazamdan farkı nedir?
asigsasi
Üye
sınırsız diyelim
baronet1905
Üye
Konu Sahibi
bu shazamda sınırsız pro falan yokmu ya shazam guzeldi ta ki format atana kadar
Shazam pro gibi olan yokmu arkadaslar sınırlı 5 tane diyor store ovi den indirdigim calısıyodu taki format atana kadar tekrar indirmeye calıstıgımda yukleme hazırlanıyor diyor indirme hatası diyor (sis olan varsa düzgün bişi upload edebilir mi ? )
ayni sorun bendede var arkadas'ar shazam dahil bircok uygulamayi indirmeye calisinca yuklenemedi diye hata veriyo yardimayni sekilde sorun cikaran uygulamalari .sis .sisx olarakta yukleyemiyorum
ayni sorun bendede var arkadas'ar shazam dahil bircok uygulamayi indirmeye calisinca yuklenemedi diye hata veriyo yardimayni sekilde sorun cikaran uygulamalari .sis .sisx olarakta yukleyemiyorum