Marka takıntım yok.daha önce s2 ve s3 kullandım donma ve takılma çok oluyordu discoveryde bu sorun yok mesela bir arkadaşımda da xperia z var onda da cok oluyor donma takilmazenofne 6 yı al nasıl olsa intel ve asusun malı iyidir
garanti konusunda zenfone daha iyi olur bence gmd2 de 1deki gibi sorunlar olabilir zenfone 6 çok daha hoş duruyor benceMarka takıntım yok.daha önce s2 ve s3 kullandım donma ve takılma çok oluyordu discoveryde bu sorun yok mesela bir arkadaşımda da xperia z var onda da cok oluyor donma takilma
Ara sira cok az kasiyormus menude o da guncelleme veya baska luancher la duzeltilebilirDiscovery 2 yine sorunlu cikti menüde kastirbayi becerebilmisler 8 cekirdek ve 2gb rame discovery 2 alacgina 300 zorla nexus 5 al
Discovery kullanicisi olarak bi kere elim yandi bi daha tövbeAra sira cok az kasiyormus menude o da guncelleme veya baska luancher la duzeltilebilir
Bizde var gecen temmuzda almistik hala saglam hic bir sikintisi olmadi . birazda sans isi teknolijiDiscovery kullanicisi olarak bi kere elim yandi bi daha tövbe
AynenBizde var gecen temmuzda almistik hala saglam hic bir sikintisi olmadi . birazda sans isi teknoliji
Teknokulis incelemesini izleyebilirsinnerede yazmışlar kasıyor diye eğer doğruysa o da yaramaz