Satılık Dıscovery Elite beyaz 16 gb Sıfır denılebılır . 1 haftalık 900 lira..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Dıscovery Elite beyaz 16 gb Sıfır denılebılır . 1 haftalık 900 lira..
Cihaz vodafone çıkışlı ve full kutulu garantılı faturaldır.Ön ve arka jelatınlerı kaldırmadım.Cihaz sıfırdır .fiyat sondur pazarlık yoktur arkadaslar.alana sımdıden hayırlı olsun.

Üst Düzey Performans
Her zaman daha hızlısını isteyenlerin taleplerini karşılamak zordur. Discover Elite, sahip olduğu donanımlar ile mobil oyun ve uygulamalarda en üst performansı size sunuyor. 2,2GHz Dört çekirdekli Snapdragon işlemcisi ve yüksek ara bellek kapasitesi ile tüm oyunlar elinizin altında.

9.7İncelik(mm)
156Yükseklik(mm)
75Genişlik(mm)

Hayatı Kolaylaştıran Sadelik
Geniş ekranı ve sade ve kullanımı kolay menü tasarımı ile Discovery Elite size ihtiyacınız olanı sunar. Ekran kilidini açmak için ekrana iki ikez dokunmanız, kamerayı açıp fotoğraf çekmek için ekrana C harfi çizmeniz yeterli. Discovery Elite in size sunacağı kolaylıklardan vazgeçemeyeceksiniz


Tasarımda Mükemmellik
Geniş ekranlı bir telefonu cebinizde veya çantanızda daha rahat taşıyabilmeniz için tasarlandı. Discovery Elite 5,5 inç ekranı ve ince çerçevesi ile herzaman yanınızda olmaya hazır.


İş Hayatınıza Yeni Arkadaş
Bir telefon düşünün, size toplantınızı hatırlatıyor, toplantı yerine giderken yolu tarif ediyor. Toplantı esnasında bilgisayara ihtiyaç duymadan maillerinize ve dosyalarınıza ulaşmanızı sağlıyor. Geniş ekranı ve hızlı işlemcisi size bu özellikleri sunmak için hazır.


Sosyal Medyanın En Renkli İçerikleri Sizin Olacak
Discovery Elite 16 Megapiksel Flaşlı ana kamerası ile dakikada 99 kare fotoğraf çekebilir. 8 Megapiksel ön kamerası ve yüz güzelliği modu ile size en iyi profil fotoğraflarını çekme imkanı sunuyor. Çektiğiniz fotoğrafları sosyal medyada paylaşmak için tek dokunuşunuz yeterli.


 
  • Beğen
Tepkiler: yasin1982


___kaptan___

___kaptan___

Üye
Cihazınızın kendi fotoğraflarını koyarsanız daha etkili bir ilan olacaktır almak isteyenler bizzat görmek isteyeceklerdir :tebessüm: + Hayırlı satışlar :tebessüm:
 
Son düzenleme:
KayraBey

KayraBey

Üye
Hangi renk?
 
KayraBey

KayraBey

Üye
@adanalı1 32 gb olanı var mı elinde?
 
maximumüye

maximumüye

Üye
750 pesin vereyim
 
maximumüye

maximumüye

Üye
760?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt