Karşılaştırma WP 8.1 - W10M Ana Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu uygulamayı cepe kurup yüklemek istediğiniz resmi seçip upload yaptıktan sonra verdiği linki kopyalayıp mesajlar kısmında fotograf kısmına eklerseniz resim gözükür

facebook 1 tane varsa gelebilir belki sizde betada kurulu ise bende olduğu gibi 2 sini birden açmaya çalıştığı için gelmiyor olabilir zaten 8.1 varsa üstten bildirim geldiği için sorun olmaz bence
Bu ımgur ile resim upload etmeyi bende hiçbir zaman beceremedim,her seferinde hata veriyor.cihazım L920 8.1 pd.yüklü.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu ımgur ile resim upload etmeyi bende hiçbir zaman beceremedim,her seferinde hata veriyor.cihazım L920 8.1 pd.yüklü.
o zaman hiç uğraşmayın hepsini silin cepten ie üzerinden bu siteye girerek resmi seçip upload yapın direk dogrudan erişim linkini istediğiniz yere paylaşın sonra

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
beats

beats

Üye
Internet Explorer'da yükleme desteği olduğu için uygulamaya hiç gerek yok, adres çubuğuna:
m.imgur.com/upload
Yazınca direkt yükleme yapabiliyoruz, imgur'a kayıt olmaya da gerek yok. Fotoğraf telefondaysa device ile, internet adresindense url'sini sağ tarafa yapıştırıyoruz ve yüklemeyi yapıyor. Yüklemeden sonra sağ üstteki nokta ile open new in tab diyoruz adres çubuğundan linki kopyalayıp "["IMG"]" link "["/"IMG"] koduyla (tırnak işaretleri olmadan) ekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Internet Explorer'da yükleme desteği olduğu için uygulamaya hiç gerek yok, adres çubuğuna:
m.imgur.com/upload
Yazınca direkt yükleme yapabiliyoruz, imgur'a kayıt olmaya da gerek yok. Fotoğraf telefondaysa device ile, internet adresindense url'sini sağ tarafa yapıştırıyoruz ve yüklemeyi yapıyor. Yüklemeden sonra sağ üstteki nokta ile open new in tab diyoruz adres çubuğundan linki kopyalayıp "["IMG"]" link "["/"IMG"] koduyla (tırnak işaretleri olmadan) ekliyoruz.
İşte bu süper oldu,çok teşekkürler.
Bir deneme yapayım:)

• Beğen
Tepkiler: beats
4MaGuS

4MaGuS

Üye
direk hızlı resimlere yükleyin daha kullanışlı ve daha kolay bence boşverin imguru paylaşıtığınız resimde direk resim linki paylaşın sayfayı değil
şunu yapmanız lazım normalde

beats

beats

Üye
Abi linki img kodlarının arasına yapıştır, şöyle:

İkinci img kodda / ile kapamayı unutma.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Esendağlı

Esendağlı

Üye
mobilden girince yorum bölümünde o kodlar çıkmıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ie den girersen gözüküyor nasıl gözükmüyor ben böyle bir sürü resim ekledim ie ayarlarını masaüstü ve tasarruf modu kapalı olsun

Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
ie den girersen gözüküyor nasıl gözükmüyor ben böyle bir sürü resim ekledim ie ayarlarını masaüstü ve tasarruf modu kapalı olsun

Bir dövmediğin kaldı adamı ...

beats

beats

Üye
Evet mobil sürümde yok, sitenin altında masaüstü sürüm var ona geçince yorumda çıkıyor ya da skynet'in de gösterdiği gibi Maxicep uygulamasıyla kodlar çıkıyor. Diğer türlü kendin yazmak zorundasın abi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Silinen Üye 2527662

skynet

Üye

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve ceza87
4MaGuS

4MaGuS

Üye
manzara güzelmiş bende hep böyle resim çekmek isterim hiç denk gelmedim neresi acaba merak ettim

skynet

Üye
manzara güzelmiş bende hep böyle resim çekmek isterim hiç denk gelmedim neresi acaba merak ettim
Hocam neresi olduğunu bilmiyorum :)
Arada bu siteye bakarım güzel bir manzara görürsem paylaşırım :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hocam neresi olduğunu bilmiyorum :)
Arada bu siteye bakarım güzel bir manzara görürsem paylaşırım :)
ben kendiniz falan çektiniz sandım direk paylaşınca neyse

skynet

Üye

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve 4MaGuS
PureFood

PureFood

Üye

mtoyanik

mtoyanik

Üye

• Beğen