Fenerbahçe Sheva'yı Getiriyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Başkan Yıldırım'ın “Bir forvetle anlaştık. Alacağımız golcü Roberto Carlos, Anelka ve Ortega'yı gölgede bırakacak” diye tarif ettiği yıldızın Shevchenko olma ihtimali güç kazandı. Ukrayna TV'si, Shevchenko'nun seneye sarı-lacivertlilere geleceğini ileri sürdü.

F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarıyla Avrupa'yı sarsarken sezon sonunda gelecek yeni yıldız için de gündeme dünyaca ünlü golcülerin isimleri geldi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın sezon sonu için “Bir forvetle anlaştık. Gelmiş geçmiş en önemli transfer olacak. Alacağımız golcü, Roberto Carlos, Nicolas Anelka ve Ariel Ortega'yı gölgede bırakacak” dediği dünyaca ünlü golcünün Chelsea'de forma şansı bulamayan Ukraynalı Shevchenko olduğu ileri sürüldü. Ukrayna'da yayın yapan televizyonlar, F.Bahçe'nin Shevchenko ile anlaştığını duyurdu.

AÇIKLAMA SEZON SONU

Kariyerinin zirvesine İtalyan ekibi Milan'da ulaşan ve rekor bir ücretle Chelsea'ye transfer olan Shevchenko, Ukrayna tarihinin en büyük futbolcusu.

İngiliz kulübüyle sözleşmesi 2010 yılında bitecek Ukraynalı golcü, Chelsea Kulübü'nden yıllık 12 milyon euro kazanıyor.

İngiliz kulübünde fazla şans bulamayan ve büyük hayal kırıklığı yaşayan Shevchenko'nun bu nedenle kulübünden ayrılmak istediği öne sürülürken yapılan görüşmelerde sarı-lacivertli kulüple anlaştığı ve sezon sonunda da transferinin resmiyet kazanacağı belirtildi.

30 MİLYON POUNDA GİTMİŞTİ

Ukrayna tarihinin en büyük futbolcularından olan Schevchenko, Milan'dan Chelsea'ye rekor bir transfer ücretiyle transfer olmuştu. Yıldız futbolcunun İngiliz kulübüne 30 milyon pound karşılığında transferi gerçekleşmişti. Shevchenko, rekor transfer ücretine karşılık Chelsea'de sadece 41 maçta oynadı ve 8 gol attı.

İKİNCİ HEDEF BAPHİSTA

Ukrayna, F.Bahçe'nin Shevchenko ile anlaştığı haberleriyle çalkalanırken Real Madrid'te forma giyen Brezilyalı ünlü golcü Baptista'nın da sarı-lacivertli kulübe gelebilecek yıldızlardan biri olduğu ileri sürüldü.

F.Bahçe Yönetimi, geçen yıl da gündeme gelen Baptista ile görüşmelerde bulunmuş ancak İspanyol Kulübü'nün bırakmaması nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Brezilyalı ünlü golcü, daha önce yaptığı bir açıklamada da “Roberto Carlos'un olduğu her takımda oynarım” ifadelerini kullanmıştı.
2010 yılına kadar İspanyol kulübüyle sözleşmesi bulunan Baptista'nın teknik direktör Zico ve Roberto Carlos'tan dolayı F.Bahçe'ye transferinin gerçekleşme ihtimalinin güçlü olduğu öğrenildi. Baptista, Real Madrid'e 2005 yılında transfer olmuştu.

Yeni Şafak

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bence gelmez ...

Salihyet

Salihyet

Üye
bence de gelmez, trezeguet gelebilir umudu var içimde çünkü juve zor dönemden geçiyor ve trezeguet de ayrılacağını açıklamıştı..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Fb Sampiyonlar Liginde Yoluna Devam Ederse Ki Edeceğe Benziyor Sheva'nın Gelme Ihtimali Artar. Avrupada Söz Sahibi Bir Takımda Oynamayı Ister. Ancak Ben Sheva'nın Gelmesini Istemem.

ukalgs

ukalgs

Üye
fenerde herkesi getiriyor yaaaa analmadım valla bence yalan çünkü daha transver dönemine çok var

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahce istediği oyuncuyu getirir yeterki istesin..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Birgün oda gelir? parasıyla değil mi dostum? Kimler geldi kimler gecti ilkler hep fenerbahcede..alıştınız tabiki yıldızları fenerbahcede ızlemeye:) normal c.ronaldo ısmını soylemen:) hak veriyorum sana

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye Ligine Hiçbir Zaman Genç Veya Orta Yaşlı Dünya Starları Gelmez. Para Herşeye Yetmiyor. Bunun Ornekleri Geçmişte Mevcut Futbolu Takip Eden Azcak Spor Haberlerinde Bile Olsa 5 Dk Futbol Izleyen Dinleyen Bunu Bilir.

ouSahin

ouSahin

Üye
gelmez denilen oyuncular geldi...Fenerbahçe nin hedefi avrupa maddi gücümüz var sadece Avrupaya açız...

bu dogrultuda Aziz Başkan Avrupa Başarısı için yıldız oyuncu düşüncek tabi...

Boş Oyuncular Alıpta Takımda süs yapmaya ne gerek var diger takımlar gibi...herkez gücünün yettigi kadar oyuncu alr..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sene sonunda o zaman fenerbahce yine en güzel cevabı verir gelmez diyenlere..Daima bu zamana kadar verdiği gibi..İzleyin takip edin görün.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Birgün oda gelir? parasıyla değil mi dostum? Kimler geldi kimler gecti ilkler hep fenerbahcede..alıştınız tabiki yıldızları fenerbahcede ızlemeye:) normal c.ronaldo ısmını soylemen:) hak veriyorum sana

Tabi gelir canım.İngiltere Ligi neymiş Manchester United kimmiş.Bi kalemde siler atar Fenerbahçe için.

Hatta Cristiano Ronaldo bir röpörtajında "Manchester a transfer olarak hedefime bir adım daha yaklaştım hayalim Fenerbahçe forması giymek" demiş. :bigstar:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Tabi gelir canım.İngiltere Ligi neymiş Manchester United kimmiş.Bi kalemde siler atar Fenerbahçe için.

Hatta Cristiano Ronaldo bir röpörtajında "Manchester a transfer olarak hedefime bir adım daha yaklaştım hayalim Fenerbahçe forması giymek" demiş. :bigstar:

Gülme krizine girdim ama Fbliler böyle bile düşünebilirler ha :kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Doğru demiş.Fenerbahce için diyebilir ama Galatasaray ve diğer takımlar için asla:) Oda bir gün hayalini gerçekleştirir.

kurt bey

kurt bey

Üye

:kop::kop::kop::kop::kop:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Doğru demiş.Fenerbahce için diyebilir ama Galatasaray ve diğer takımlar için asla:) Oda bir gün hayalini gerçekleştirir.

Adana merkez rahad olsun herkes :huhu:

Son bombayı duydunuzmu ? Fenerbahçe Messi'den vazgeçmiş.Boyu kısa diye yaramaz demiş almamışlar.Gerçekten kınıyorum Fenerbahçe'yi.Futbolcuların hayalleriyle böylede oynanmazki canım.:bann:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sende bu bombayı yemissin:) dikkat et elinde patlamasın:):):):):) Bu bayat esprileri cok mu düşünüyorsun:D Konu bu kadar saptırılır walla tebrik ederim

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Sende bu bombayı yemissin:) dikkat et elinde patlamasın:):):):):) Bu bayat esprileri cok mu düşünüyorsun:D Konu bu kadar saptırılır walla tebrik ederim

Konu başlığına bakarmıısın? : Fenerbahçe Sheva'yı Getiriyor ! :ehe :ehe

Bu saçmalığı ciddiye alıp bi yorum yapmamı bekliyosan daha o kadar kendimi kaybetmedim ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahceyle anılması bile çok güzel..Doğru yada yalan oo ayrı...AcaBa galatasaray kimi getiriyor:) Yeni Lincoln mu:) hani sizin şu yıldız die tabir ettiğiniz oyuncu türlerinden:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt