herkez ayrı bişey söylüyor anlamadım gitti yaNote 3 te var s5te olması gerekmezmi
zaten şarjı bir gün rahat gitsin diye tasarlanır ama eğer sen oyun oynarsan 3 saat %0 ı görebilirsin (tüm her şey açıkken )Yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum bütün sensörler açık şarj mükemmel gidiyor kardeşim kullan derim ben s 4 de ne varsa aynen var üstelik dahada geliştirmişler sadece değişik yerlere yerLeştirmişler olay bu
vallla bende hersey acik 1 gunu zor çıkarıyorzaten şarjı bir gün rahat gitsin diye tasarlanır ama eğer sen oyun oynarsan 3 saat %0 ı görebilirsin (tüm her şey açıkken )
ve eğer kullanmadığı özelikleri kapatırsan ve birazda uslu çocuk olursan (smorfs'e gönderme gibi bir şe oluyor)
şarjin 2 gün gün gidebilir
bkz ben
cihaz note 2
kullanmadığım herşey kapalı
ve 1 gün rahat gidiyor ama oyun 30 olunca
gün 17 saat gidebiliyor ve ekran 4 saat(bazıları olabilir ama ekranı 1 saat kullanmışsındır dolaptta yapmıştır diyeilirler )
vel asır kelam kullanmadığı eyleri kapatırsan rahat 1.9 gün gider benden tavsiye
kullanmadığın şeyleri kapatır ve ya kullanacağın zaman açarsan ve ekran parlaklığını gözü kısmadan ve kendini yorayacak şekilde ayarsan (güneş ışığı altı dışında full parlaklık kullanma) pilin rahat 1 günü çıkarırvallla bende hersey acik 1 gunu zor çıkarıyor
Ayarlari acik hepsini actim fakat üst tarafda aktif olduguna dair hic bir simge uyari yokBildirim panelinden uygulama üzerine basılı tut ve ayarları gelecektir
Bu uyarı simgesi sadece akıllı bekleme akıllı duraklarma ve akıllı kaydırmada çıkar. Durduk yere çıkmaz. Ben temassız komutta hızlı bakış ve temassız arama kabulü dışında kapalı tutuyorum. Onun dışında akıllı bekleme sürekli açık 24 saat rahat gidiyor.(note 3)Ayarlari acik hepsini actim fakat üst tarafda aktif olduguna dair hic bir simge uyari yok