s5 de temassız kontrol varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
s5 de temassız kontrol varmı ?
s5 te temassız kontrol varmı arkadaşlar bilen varmı ya kurcalıyorum bulamadım bi türlü ?

xmustx

xmustx

Üye
Note 3 te var s5te olması gerekmezmi

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
var ancak lasman da su geçirmez ve kamerasından başka bir özellik tanıtılmadığı için kimse bilmiyor genelde kullanıcılarda çok pil harcadığı için kapatıyorlar eminim 1 2 ay kullandıktan sonra pil ömrü için kapatırsın

saintcty

Üye
Var kardeşim sen söyle ben yerini tarif edeyim

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Ayarlar > Hareket > Hareketler ve işaretler

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
fk555897

fk555897

Üye
Temassız kontrol var ama şarjı çok yediğinden kullanmanı önermem. Sensörler açıkken fazla şarj yer.

saintcty

Üye
Yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum bütün sensör ler açık şarj mükemmel gidiyor kardeşim kullan derim ben s 4 de ne varsa aynen var üstelik dahada geliştirmiş ler sadece değişik yerlere yerLeştirmişler olay bu

BiqBoy

Üye
Var ama çok batarya götürüo öylede

karaagali

Üye
Arkadaşlar ben o özelliği açmama rağmen üstte simgesi yok dolayısıyla calismiyor bunun bi ayarı falan mı var acaba bilen arkadaşlar yardım edebilirim acaba

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum bütün sensörler açık şarj mükemmel gidiyor kardeşim kullan derim ben s 4 de ne varsa aynen var üstelik dahada geliştirmişler sadece değişik yerlere yerLeştirmişler olay bu
zaten şarjı bir gün rahat gitsin diye tasarlanır ama eğer sen oyun oynarsan 3 saat %0 ı görebilirsin (tüm her şey açıkken )
ve eğer kullanmadığı özelikleri kapatırsan ve birazda uslu çocuk olursan (smorfs'e gönderme gibi bir şe oluyor)
şarjin 2 gün gün gidebilir
bkz ben
cihaz note 2
kullanmadığım herşey kapalı
ve 1 gün rahat gidiyor ama oyun 30 olunca
gün 17 saat gidebiliyor ve ekran 4 saat(bazıları olabilir ama ekranı 1 saat kullanmışsındır dolaptta yapmıştır diyeilirler )

vel asır kelam kullanmadığı eyleri kapatırsan rahat 1.9 gün gider benden tavsiye

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
zaten şarjı bir gün rahat gitsin diye tasarlanır ama eğer sen oyun oynarsan 3 saat %0 ı görebilirsin (tüm her şey açıkken )
ve eğer kullanmadığı özelikleri kapatırsan ve birazda uslu çocuk olursan (smorfs'e gönderme gibi bir şe oluyor)
şarjin 2 gün gün gidebilir
bkz ben
cihaz note 2
kullanmadığım herşey kapalı
ve 1 gün rahat gidiyor ama oyun 30 olunca
gün 17 saat gidebiliyor ve ekran 4 saat(bazıları olabilir ama ekranı 1 saat kullanmışsındır dolaptta yapmıştır diyeilirler )

vel asır kelam kullanmadığı eyleri kapatırsan rahat 1.9 gün gider benden tavsiye
vallla bende hersey acik 1 gunu zor çıkarıyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
vallla bende hersey acik 1 gunu zor çıkarıyor
kullanmadığın şeyleri kapatır ve ya kullanacağın zaman açarsan ve ekran parlaklığını gözü kısmadan ve kendini yorayacak şekilde ayarsan (güneş ışığı altı dışında full parlaklık kullanma) pilin rahat 1 günü çıkarır

karaagali

Üye
Arkadaşlar nasil açıldığını anlatabilirsiniz ben acmama ragmen çalışmıyor

xmustx

xmustx

Üye
Bildirim panelinden uygulama üzerine basılı tut ve ayarları gelecektir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ayarlari acik hepsini actim fakat üst tarafda aktif olduguna dair hic bir simge uyari yok
Bu uyarı simgesi sadece akıllı bekleme akıllı duraklarma ve akıllı kaydırmada çıkar. Durduk yere çıkmaz. Ben temassız komutta hızlı bakış ve temassız arama kabulü dışında kapalı tutuyorum. Onun dışında akıllı bekleme sürekli açık 24 saat rahat gidiyor.(note 3)

• Beğen
Tepkiler: xmustx

Üst Alt