6630 yazı tipi

Sponsorlu Bağlantılar

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6630 yazı tipi
selam arkadaslar. bu forumda emegi gecen herkese tesekkuler..

benım sorunum 6630 a bir yazı tipi yükledim ama begenmıyorum kaldırmak istiyorum. ne yapmam gerektigini yazarsanız sevinirim. şimdiden tesekkürler..

disko partizani

Üye
fxexplorer ile c/system/fonts gir. font (fonts falan yap) klasörünün adını değiştir ve sil,sonra telefonu yeniden başlat.Telfon eski haline döner.

atom_4x

Üye
cok sagol kardesim soyledigin yol cok işe yaradı

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
bn yaptım ddiin gibi ama olmadı aynı yne :/
İlgili konumda fonts adında bir klasör açtıktan sonra yazı tipini kopyalayıp kullanabilirsin.Ancak klasöre girip yazı tipini silmeye çalıştığında "kullanımda" gibi bir hata verir ve silmez.O yüzden klasörün adını değiştirmen gerekir.İlla font yapmana gerek yok.Herhangi bir ismi verirsen yine aynısı olur.Örneğin klasörün adını abc yap ve sonra telefonu yeniden başlat.Sonra yazı tipin orjinale döner.Eğer istersen klasörü sil veya adını yeniden eskisi gibi fonts yap ve içine başka bir yazı tipi yükle.

qssm

Üye
tşkler (=
bn font remover yükleyip yaptım daa kolay oldu silndi hemen xd
bişi daa sorcam yeni fontu yüklüorum fonts die klasör açıorum atıorum içine kapatıp açıorum tlfnu ama hemen yeni font'a geçmio :ss:bilmm

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Klasörün adı font veya fonts.Tam olarak ne olduğuna emin değilim.İkisini de dene.O zaman olacaktır :)

dinccine

Üye
uygulama yöneticisine gir ordan sil programsa belki olur

FATİH_58

FATİH_58

Üye
dosya yöneticisiprogramlar var ondan yada format at

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
sevebiliceğin bir yazı tipi yükle

gülçindelisi