Akıncı
Üye
Oruç bittikten sonra deneyeceğimBir adet Galaxy Wonder'a ince kıyılmış tapatalk ekliyosun. Kaynattıktan sonra üstüne isteğe göre tarçın da ekleyip aç karnına 1 hafta içince İphone'a dönüyo telefon![]()

Oruç bittikten sonra deneyeceğimBir adet Galaxy Wonder'a ince kıyılmış tapatalk ekliyosun. Kaynattıktan sonra üstüne isteğe göre tarçın da ekleyip aç karnına 1 hafta içince İphone'a dönüyo telefon![]()

s4 fakir o zaman :PBazen s4 bile çekmiyor avea napsın![]()
anten olmamı hiç ama iphonedeki wifi anteni olarak geçiyo ama ben kapalı alanda bu antenlerle çekiyo diye okumuştum sanki buda benim antenLa antenli telefon mu kaldı![]()
![]()

Ben de 5-6 sn de bir kesinti yaşıyodum aradım hemen hallettiler demek ki şanslıymışımttnet ten nefret etmiş bulunmaktayım, pazartesiden bu yana net kesik ve ilgilenen yok
Müşteri hizmetleri, sorununuzun giderilmesi için çalışmalar devam ediyor diyor ama bu çalışmalar nerede devam ediyor, işte benim anlayamadığım bu..Bu arada turkcell de kafasını sert bir yere çarpmış galiba, 20 tl yükledim 1gb internetle, heryöne 1000 sms hediye etti,
şu netin kesikliğinde ilaç gibi geldi internet![]()
Ben sabrediyorum, şurda üç gün kaldı, sonra açacam bayramlık ağzımı...Ben de 5-6 sn de bir kesinti yaşıyodum aradım hemen hallettiler demek ki şanslıymışım
Tatlı yiyip tatlı konuşunBen sabrediyorum, şurda üç gün kaldı, sonra açacam bayramlık ağzımı...

Çok şükür hallettiler sonunda...Tatlı yiyip tatlı konuşun![]()
Hallediyorlar yine sıkıntı çıkıyorÇok şükür hallettiler sonunda...

Ben çok sert konuşmuştum daha sıkıntı çıkmadıHallediyorlar yine sıkıntı çıkıyor![]()

Ben çok sert konuşmuştum daha sıkıntı çıkmadı![]()
bazen sert çıkıcam karşımdaki zarif bir bayan sesi 
Sorun çözüldüğüne göre konuNeden forumun başka yerlerine bakmak istemiyorum, direk gereksizlere giriyorum anlamış değilim
Gerçi elimdeki telefon takoz olunca diğer bölümlere fransız kalıyorum galiba![]()

Özür dilerimKilitleme la başka sorunlarım da var![]()

Marka model ne telin?Gerçi elimdeki telefon takoz olunca diğer bölümlere fransız kalıyorum galiba![]()
Gereksiz konuyu kiritlemeye değmezSorun çözüldüğüne göre konu![]()
:N97 miniMarka model ne telin?
Emektar alınmasın abiN97 mini

La makina pert oldu da zorlamayla gidiyor, yeni telefon yazıyor ama alan yokEmektar alınmasın abi![]()