Muhabbet Gereksizlerde Yapılır. . .

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
Bir adet Galaxy Wonder'a ince kıyılmış tapatalk ekliyosun. Kaynattıktan sonra üstüne isteğe göre tarçın da ekleyip aç karnına 1 hafta içince İphone'a dönüyo telefon :D
Oruç bittikten sonra deneyeceğim :ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ttnet ten nefret etmiş bulunmaktayım, pazartesiden bu yana net kesik ve ilgilenen yok :@

Müşteri hizmetleri, sorununuzun giderilmesi için çalışmalar devam ediyor diyor ama bu çalışmalar nerede devam ediyor, işte benim anlayamadığım bu..Bu arada turkcell de kafasını sert bir yere çarpmış galiba, 20 tl yükledim 1gb internetle, heryöne 1000 sms hediye etti,
şu netin kesikliğinde ilaç gibi geldi internet :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve -Akıncı
Enes

Enes

Üye
ttnet ten nefret etmiş bulunmaktayım, pazartesiden bu yana net kesik ve ilgilenen yok :@

Müşteri hizmetleri, sorununuzun giderilmesi için çalışmalar devam ediyor diyor ama bu çalışmalar nerede devam ediyor, işte benim anlayamadığım bu..Bu arada turkcell de kafasını sert bir yere çarpmış galiba, 20 tl yükledim 1gb internetle, heryöne 1000 sms hediye etti,
şu netin kesikliğinde ilaç gibi geldi internet :D
Ben de 5-6 sn de bir kesinti yaşıyodum aradım hemen hallettiler demek ki şanslıymışım

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Enes, -Börteçine- ve -Akıncı
King_ata

King_ata

Üye
slm:)

mürteza16

mürteza16

Üye
Günün bitmesine son 28 dk…

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Neden forumun başka yerlerine bakmak istemiyorum, direk gereksizlere giriyorum anlamış değilim :hmmm

Gerçi elimdeki telefon takoz olunca diğer bölümlere fransız kalıyorum galiba :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Neden forumun başka yerlerine bakmak istemiyorum, direk gereksizlere giriyorum anlamış değilim :hmmm

Gerçi elimdeki telefon takoz olunca diğer bölümlere fransız kalıyorum galiba :ehe
Sorun çözüldüğüne göre konu :locked2:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kilitleme la başka sorunlarım da var :zzz:

Üst Alt