Öneri Sony XPERIA Z2 Ilk Sarj

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Sony XPERIA Z2 Ilk Sarj
Z2 bigun elime ulasti gayet memnunum cidden yapmis sony.. Telefonu ilk actigim tabi dededen gelme 3310 lara dayanan halk gelenegimiz ile %60 sarj vardi bitirdim tamamen kapandi simdi kapali olarak sarja taktim yaklasik 8 saat sarjda bekleticem hic dokunmadan..velhasilkelam arastirirken aslinda telefonu kutudan cikarip direk 30 dk sarja koyup sonra kullanima baslanilmasi gerektiginin kullanim kilavuzunda yazdigini farkettim.. kafama takildi acaba benim yaptigim yanlismi batarya ya olumsuz yonde bir etkilesim olacakmi cidden gece gece kil oldum..
 


0MG90

0MG90

Üye
Bir şey olmaz şarja tak %100 olunca çek
 

archh

Üye
Bende öyle yaptım %100 olunca çektim işten eve geldiğimde %70 gibi bir batarya değeri alıyorum. Gece 1 e kadar bitmiyo uğraşıyorum hiç elimden düşmüyor :-)
 
  • Beğen
Tepkiler: yakupb03
Invoke

Invoke

Üye
Bir şey olmaz.
 
Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Bugün sabah 8 de cektim sarjdan staja gittim malum is yok full asphalt 8 vıdeo foto falan mobil veri hic kapanmadı eve 3 te girdim %32 gercekten ugrastım bitmedi
 
bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
sony bu sefer yapmıs :)
 
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bugün sabah 8 de cektim sarjdan staja gittim malum is yok fu ll asphalt 8 vıdeo foto falan mobil veri hic kapanmadı eve 3 te girdim %32 gercekten ugrastım bitmedi
Kardeşim cihaz agir oyunlarda cok isiniyor mu?
 

archh

Üye
Ben fazla oyun oynamam Csr rasing var bir oynadığım.Ayrıca cihaz o kadar üstünde yumurta pişcek kadar ısınmıyor. :D Gördümki cihaz hakkında çok yanlış bilgi verilmiş.Batarya olarakda şu ana kadar kullandığım en iyi akıllı telefon 2 günü geçiyo oyuna abanmazsam :))
 
  • Beğen
Tepkiler: wwwhmz ve muhammettvurucu


Üst Alt