phasan
Üye
TeşekkürlerTebriker.![]()
TeşekkürlerTebriker.![]()
Teşekkürler.Tebrikler![]()

Beyin ne zaman bozulur ? Aşırı yükleme olunca, çok aşırı bilgi yüklüyoruz demek kiBeyni bozar o

Aleykum selam
a.s
Anla işte.Haa kullanilabilir ram miktari desene suna![]()

Aleyküm selam
@mürteza16 Bugün ben varım, muhabbbet de var
Bu sefer tutturdum zamanı 
a.s
Anla işte.![]()
Sanki burdan cihazin gorev yoneticisini goruyomMaxiCep te takiliyom napim40 dk geçti Nabünüz?![]()

Aleyküm selam, yardımcı olan olacaktır muhtemelen.selamın aleykum herkese hayırlı geceler
bana biri yardımcı osun ltfen
android için auto clicker(otomatik ekrana tıklama) programı varmı ya bilen biri yardım edebilirmi
Android den cok iyi anlayanlar yardım edecektır mutlaka benım anladıgım konu olsa seve seve yardım ederdımselamın aleykum herkese hayırlı geceler
android için auto clicker(otomatik ekrana tıklama) programı varmı ya bilen biri yardım edebilirmi
selamın aleykum herkese hayırlı geceler
Aferin.Aleyküm selam@mürteza16 Bugün ben varım, muhabbbet de var
Bu sefer tutturdum zamanı
![]()

Sanki burdan cihazin gorev yoneticisini goruyom

Takiliyom? Yunanlar gibi.MaxiCep te takiliyom napim![]()

Aleykum Selam. Android genele konu aç. İşim bitince bakarım.selamın aleykum herkese hayırlı geceler

Yunan miAferin.
Takiliyom? Yunanlar gibi.
Aleykum Selam. Android genele konu aç. İşim bitince bakarım.![]()

Ben yunanım dostum.Yunan mi![]()

Ben yunanım dostum.![]()
Gercek adin ne ?eyw saqolun bn ilk defa giriyorum o yuzden burada nasıl yazılır bilmiyrm k.bakmayınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mürteza?Gercek adin ne ?

eyw saqolun bn ilk defa giriyorum o yuzden burada nasıl yazılır bilmiyrm k.bakmayın