Seglopsi
Üye
mint düşünüyodum zaten. emulatörle çalışacağından takılır diye düşünüyorum. grafik olarak daha az yoğunluğu olan bişey mi denesem?Linux mint veya kubuntu hacı
mint düşünüyodum zaten. emulatörle çalışacağından takılır diye düşünüyorum. grafik olarak daha az yoğunluğu olan bişey mi denesem?Linux mint veya kubuntu hacı
Linux Mint MATE yüklesen takılmaz, MATE daha stabil. Eğer takılırsa da lubuntu tek önerim olur sanamint düşünüyodum zaten. emulatörle çalışacağından takılır diye düşünüyorum. grafik olarak daha az yoğunluğu olan bişey mi denesem?

Linux Mint MATE yüklesen takılmaz, MATE daha stabil. Eğer takılırsa da lubuntu tek önerim olur sana![]()

Hangi programMint Win7 üstüne kurulu ama wifi ağlarını bulmuyor . Gerisi muhteşem
Mint debian olmalı . Ama çok hızlı 2011 sürüm . Müthiş birsey ya. Özgürlük linux demek ama elimiz kolumuz Windows'a bağlı tele bir şey atmak yüklemek istesek Windows daha önem taşıyor . Çünkü lisanslı ve denetim olan bir sistem WindowsHangi program
Pardon. Ben boot iso ile çift sistem kullaniyorum . mint ve win 7Ben hangi emulatoru kullaniyosun demek istedim![]()
Anladim dost . galiba mint 14 uzun süreli bir model gelecekmis . ama artik pc den uzak kaldık . note2 elimde oldukca pc uzaklasir olduEternet kart modelinle nette arama yaparak bulabilirsin![]()
Bende mac os denesem. Iyi olur hic aple sistemine el sürmedimBendemi Linux Yüklesem![]()
Bence girme mac os a çok karışık ve saçma sapan malca bişeyBende mac os denesem. Iyi olur hic aple sistemine el sürmedim
Destekliyenler vardır ama onunki desterklermi bilememÇoğu bilgisayarı desteklemiyor zaten
Şimdi birşey sorucam neden linux
Tamam stabil ve hızlı ama çoğu oyunlar yok örnek LOL yok