Natural GO Launcher Live Theme v1.0 (Unlocked)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Natural GO Launcher Live Theme v1.0 (Unlocked)

Ucretli Go launcher temasi kirilmis surumdur yükleyip kullanabilirsiniz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
teşekkürler kardeşim tema çok güzel ama bi sorum olacaktı bu temayı uygulayınca ekranda kırmızı çizgi içerisindeki temayla ilgili ayar kısayolu çıkıyo onu kaldırmanın bi yolu varmı acaba? ne saçma yapmışlar ekranda duruyo hep :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim tema çok güzel ama bi sorum olacaktı bu temayı uygulayınca ekranda kırmızı çizgi içerisindeki temayla ilgili ayar kısayolu çıkıyo onu kaldırmanın bi yolu varmı acaba? ne saçma yapmışlar ekranda duruyo hep :)

O live özelliği icin konmuş dostum :)
Tema ayarinda onu kapatma yokmu?
Birde golocker kullaniyorsan simdi full surumunu paylascam tum temaları kullanılabilir :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
evet biliyorum live özelliği için de bi ayarı yok işte kaldıramıyosun :) başka yöntem buldum cove teması aynı ikon setine sahip ve onda bu şey yok bundan da duwarkağıtlarını çektim içinden işlem tamam :)yok go locker en son huawei de kullandığımda köpek gibi şarj yiyodu :) kullanmam bida onu. z2 nin kendi ekran kilidi güzel zaten gerek duymuyorum kilit prosu kullanmaya. aslında launcher da kullanmayacam da orjinal launcher da ikonlar karman çorman dandik görünüyo sırf uygulama ikonları için launcher kurdum :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
evet biliyorum live özelliği için de bi ayarı yok işte kaldıramıyosun :) başka yöntem buldum cove teması aynı ikon setine sahip ve onda bu şey yok bundan da duwarkağıtlarını çektim içinden işlem tamam :)yok go locker en son huawei de kullandığımda köpek gibi şarj yiyodu :) kullanmam bida onu. z2 nin kendi ekran kilidi güzel zaten gerek duymuyorum kilit prosu kullanmaya. aslında launcher da kullanmayacam da orjinal launcher da ikonlar karman çorman dandik görünüyo sırf uygulama ikonları için launcher kurdum :)

Evet kaldırma seçeneği yokmuş.
Duvar kağıtları güzelmiş bende cekeyim :)

Cihaz rootlu ise icon paketlerini launcher yuklemeden kullanabiliyorsun ama senin cihazda olurmu bilmem :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
O konuları biliyorum kardeşim. Cihaz rootlu deil rootlamayıda düşünmüyorum ilk defa root ihtiyacı hissetmiyorum :-) zaten go yu sevdim işimi görür fazla güzel bi team bulamadım ama sen 70 tane link vermişsin ama içlerinden anca 3 tane beğendim :-) hem go da yazı fontunuda değiştirebiliyosun oda güzel. O konuda da root a ihtiyaç duymamış oluyorum :-)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
O konuları biliyorum kardeşim. Cihaz rootlu deil rootlamayıda düşünmüyorum ilk defa root ihtiyacı hissetmiyorum :-) zaten go yu sevdim işimi görür fazla güzel bi team bulamadım ama sen 70 tane link vermişsin ama içlerinden anca 3 tane beğendim :-) hem go da yazı fontunuda değiştirebiliyosun oda güzel. O konuda da root a ihtiyaç duymamış oluyorum :-)

Evet go temaları biraz kötü :)

Linkteki temalarada bak ben beğendim

Ultimate G3 Launcher Theme + Widget v1.4 - MaxiCep

Ultimate iOS8 Launcher Theme v1.1 - MaxiCep

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
yok ios bi nebze ama g3 ikonlar dandini yarısı kare yarısı yuvarlak :) valla içinde yüklü olan UI 5.0 bile çok güzel tema bence :) benim en çok hoşuma giden bu ikon paketi yine bunu kullanacam hemen hemen bütün uygulamalar var şeklide hoşuma gidiyo illa tema kullanmamız gerekmiyo bizde ikon pakedi kullanırız :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
yok ios bi nebze ama g3 ikonlar dandini yarısı kare yarısı yuvarlak :) valla içinde yüklü olan UI 5.0 bile çok güzel tema bence :) benim en çok hoşuma giden bu ikon paketi yine bunu kullanacam hemen hemen bütün uygulamalar var şeklide hoşuma gidiyo illa tema kullanmamız gerekmiyo bizde ikon pakedi kullanırız :)

Benim favorimde bu sıkıldımmı buna geciyorum :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
bak buda güzelmiş bunuda indireyim :D ayıptır sorması sen 24 saat burda mısın en son gece yatmadan önce baktığımda hala online dın 2 civarı :D bide sana bişey daha sorayım belki biliyosundur. bu yazı fontunun adı nedir? vatandaşa sorduk pinti çıktı ses soluk yok :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bak buda güzelmiş bunuda indireyim :D ayıptır sorması sen 24 saat burda mısın en son gece yatmadan önce baktığımda hala online dın 2 civarı :D bide sana bişey daha sorayım belki biliyosundur. bu yazı fontunun adı nedir? vatandaşa sorduk pinti çıktı ses soluk yok :)

Tapatalk sağolsun gelgel diye mesaj atıp duruyor :D
Uyaniksam buralardayim genelde :)

Yazı fontuna çok uzagim dostum telefonda ne varsa onu kulaniyorum :)

Yazılım destekte konu acsan belki bilen biri çıkar :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
tamam saolasın yinede. aslında benden de bi arkadaş istedi onun için araştırıyorum fontu :) kare ikon seviyosan bunlarda güzel :)
goolors

twint buda fena görünmüyor.

bide bunu deniycem iyi gibi ama bakalım telde nasıl duruyo :) saga 2

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
tamam saolasın yinede. aslında benden de bi arkadaş istedi onun için araştırıyorum fontu :) kare ikon seviyosan bunlarda güzel :)
goolors

twint buda fena görünmüyor.

bide bunu deniycem iyi gibi ama bakalım telde nasıl duruyo :) saga 2

Hepsi birbirine benziyor :)
Aradan saglam olanları seciyorum gerisini kaldirıyorum :)

Bu linkteki güzel ama go launcher görmuyor uyuz oldum

Senin ekranda guzel durmuş ama yuvarlak düz ikonlara uyuz oluyorum :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
valla bütün ikonlar yanyana olunca çok alangirli görünüyo :D bide telde görmek lazım ama fena değil gibi. yazıyo zaten go da hiç olmayacak çünkü simge maskeleri farklı herşeyi mahveder diye :) genelde biçok ikon pakedinde kareye benzer şekiller olduğunda pek sevmiyorum aslında :) yuvarlak güzel duruyo ekranda bu cyrcle bi dene derim gerçekten çok güzel :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
valla bütün ikonlar yanyana olunca çok alangirli görünüyo :D bide telde görmek lazım ama fena değil gibi. yazıyo zaten go da hiç olmayacak çünkü simge maskeleri farklı herşeyi mahveder diye :) genelde biçok ikon pakedinde kareye benzer şekiller olduğunda pek sevmiyorum aslında :) yuvarlak güzel duruyo ekranda bu cyrcle bi dene derim gerçekten çok güzel :)

Hallettim temanin içinden iconlari cikartmam gerekti ama güzel oldu

Son düzenleme:
  • Beğen
najanaja

najanaja

Üye
evet böle tane tane bakınca güzel görünüyo :) ama tek tek o kadar ikonla uğraşılmaz be yahu :) bunlar nasıl olmuş :D

cyrcle

goolors

twint bunuda sevdim.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
evet böle tane tane bakınca güzel görünüyo :) ama tek tek o kadar ikonla uğraşılmaz be yahu :) bunlar nasıl olmuş :D

cyrcle

goolors

twint bunuda sevdim.

Benim için önemli olan ev ekranı menu onemli degil :)

1. ve 3. Ekran guzel olmus :)
Bi ara yuvarlak ikonlara yogunlasayim bari iyi durmuş :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
aynen o ikisi güzel goolors sevmedim saga 2 daha da dandik hiç deneme derim :) olurmu menüde önemli ben sırf menü düzeni için yükledim bunca şeyi :D yoksa ev ekranı için ikon değiştirme prosu bulmuştum zaten normal ikon paketlerinden istediğin ikonu bi uygulamaya uygulayıp ev ekranına kısayol oluşturuyor icon changer.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
aynen o ikisi güzel goolors sevmedim saga 2 daha da dandik hiç deneme derim :) olurmu menüde önemli ben sırf menü düzeni için yükledim bunca şeyi :D yoksa ev ekranı için ikon değiştirme prosu bulmuştum zaten normal ikon paketlerinden istediğin ikonu bi uygulamaya uygulayıp ev ekranına kısayol oluşturuyor icon changer.

Iconchanger paylastim ama kullanmadim hiç el yordamiyla hallediyorum :)
Bu iphone teması ikon bakimindan on numara ama eksiği yok gibi :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
ben o kadar uğraşmıyorum artık ikonlarla temalarla hazır olacak bana :) zamanında symbian da çok uğraştım yeter artık sıkıldım o kadar ince şeylerle uğraşmaya :)

• Beğen

Üst Alt