conistorm
Üye
çok guzelmiş arka plan resmi için uğraşıyordum şefaf kutulara göre cok yardımcı oldu buWindows Phone için "Transparency Tiles" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

çok guzelmiş arka plan resmi için uğraşıyordum şefaf kutulara göre cok yardımcı oldu buWindows Phone için "Transparency Tiles" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Abi sarı renklisi var mı bunun ? Ya da kuşun cinsi adı falanEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Abi sarı renklisi var mı bunun ? Ya da kuşun cinsi adı falan![]()

Canın sağ olsun abi, peki arka planı paylaşabilir misin rica etsem.Maalesef yok, duvarkağıdı olarak bulduğum bir resim.
İnce bir paint yada shop çalışmasıyla rengi değiştirilebilir belki.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Canın sağ olsun abi, peki arka planı paylaşabilir misin rica etsem.
Bu şeffaf hava durumu nasıl yapılıyor ?
Bu şeffaf hava durumu nasıl yapılıyor ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

620de şeffaf arka plan çalışıyor fakat çalışmayan özellikleri var mı bilmiyorumYalnız 512 MB Ram'li cihazlarda bazı şeffaf yapma ayarları kullanılamıyordu sanırım![]()
620de şeffaf arka plan çalışıyor fakat tüm özellikleri çalışmayan özellikleri var mı bilmiyorum
LÜTFEN 512 MB RAM’li cihazlarin bütün özellikleri tasimadigini unutmayalim! (Içerdikleri sinirlamalar nedeniyle!)
Uygulamada;
• Canli kareler, ön ve arka yüzlerinde güncel hava durumuna iliskin resimlerle gösterilmektedir. (512MB RAM’li cihazlarda arka yüzde resim yer almamaktadir)
512 MB RAM’li cihaz kullaniyorsaniz, benim koymadigim sinirlamalardan dolayi bütün fonksiyonlari kullanamadiginizi bilmeniz çok önemlidir. Keske bu sinirlar konulmamis olsaydi da sizlere de ayni deneyimi sunabilseydim.
512 lerde de tile şeffaf oluyorYalnız 512 MB Ram'li cihazlarda bazı şeffaf yapma ayarları kullanılamıyordu sanırım![]()

Sanki uygulama açıklamasında öyle bir şey görmüştüm diye hatırlıyorum.

Yok hocam o ilk çıktığında da vardıO zaman uygulamayı yaptıktan sonra güncellemelerle sınırlamaları kaldırdı demek ki.![]()