Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Emre hocam tetefon ates oluyor :) mesajlasmada bile yokmi bunun cozumu cpu 1200-245 te odemand-sio

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
İmkansiz. Sarjda kullanmaayrıca interactive ve deadline tavsiye ederim günlük kullanım için. ya da lulzactive sio

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

wonderall

Üye
yüklerken biraz zorladı rahatsız ettim ama var ya g wonder'ı da geçmiş bu aga :) telefon görsellik hız diyeceğim tek söz: alemde kral olacaksa güçlü adaysın ;)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, -Emre ve Bysalih41
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
  • Beğen

hashhead

Üye
gps de sıkıntı var mı yoksa yükledigim sygic navigasyonda mı var bilgilendirimisin

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Gpsde sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

idolu

Üye
Emre kardes rom cok guzel eline saglik. Fakat bi sorunum var. Ekran kapali (uyku modunda) iken tekrar acarken bazen ekran takiliyor gelmiyor. Hatta telefon geldigindede takiliyor. Ekran gelmiyor telefonu normal olarak cevapliyamiyorum. Romu 2kez kurdum fakat sorun duzelmedi. Saygilar

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Romda böyle bir sorun yok. Cihazınızdan ya da kurduğunuz bir uygulamadan kaynaklanıyor olabilir

• Beğen
Tepkiler: semihfidan03 ve Bysalih41
semihfidan

semihfidan

Üye
Abi ben bu Rom'u tam 1 hafta önce kurdum ancak bugün Cuma'ya giderken hiç birşey yoktu,Cuma'dan çıktım telefonu sessizden aldım cebime koydum, eve geldim telefon daha yeni açılıyor "Samsung" yazısı geliyor fakat telefon kendini yeniden başlatıyor bunun sebebi nedir? Şarja taktım bitmiştir diye yine aynı sorun.

Mücteba

Mücteba

Üye
Abi ben bu Rom'u tam 1 hafta önce kurdum ancak bugün Cuma'ya giderken hiç birşey yoktu,Cuma'dan çıktım telefonu sessizden aldım cebime koydum, eve geldim telefon daha yeni açılıyor "Samsung" yazısı geliyor fakat telefon kendini yeniden başlatıyor bunun sebebi nedir? Şarja taktım bitmiştir diye yine aynı sorun.
romu tekrar temiz yükle

semihfidan

semihfidan

Üye
romu tekrar temiz yükle
Ben daha önce de rom yüklemiştim yine aynısı olmuştu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Romda böyle bir sorun yok. Cihazınızdan ya da kurduğunuz bir uygulamadan kaynaklanıyor olabilir
Bende de aynı sorun olmuştu ama kullanımı etkilemiyor.

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun cihazinizin lcd turunden dolayi olaolabilir.

• Beğen
Tepkiler: semihfidan03
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Clash of clans oynuyorum sohbete yazı yazmaya başlayınca eklan böyle oluyo sorun nedir?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Romu dün temiz bir şekilde kurdum sadece Oyunda böyle..

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
oyunla ilgili olabilir ya da donanımsal

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hocam oyunla ilgili değil çünkü cm9 dan dün oynuyodum oyunu backup yapıp tekrar sizin roma yükledim.
Donanımsal olsa orda da oynayamazdim.
Bu konuda yardımcı olursanız çok iyi olur rom hoşuma gidiyo çünkü

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Diğer Online Oyun oynayan arkadaşlar sizde deneyin lütfen aynı şey oluyo mu?

emrah166

Üye
Kardesim coc ta klana mesaj atinca aynisi bende de oluyor

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Sıkıntı o ya nasıl bir çözüm yolu bulunur bilmiyorum ama duzeltilebilse harika olur

Üst Alt