baktım fakat bulamadım abi :( sen şimdi menüde ki sağ alttaki butonu siyah istiyorsun değilmi
asigsasi Üye Konu Sahibi okankayci' Alıntı: baktım fakat bulamadım abi Genişletmek için tıkla ... sen şimdi menüde ki sağ alttaki butonu siyah istiyorsun değilmi
okankayci' Alıntı: baktım fakat bulamadım abi Genişletmek için tıkla ... sen şimdi menüde ki sağ alttaki butonu siyah istiyorsun değilmi
okankayci Üye asigsasi' Alıntı: sen şimdi menüde ki sağ alttaki butonu siyah istiyorsun değilmi Genişletmek için tıkla ... option butonu degıl hocam hani evet hayır oluyo ya o butonlar
asigsasi' Alıntı: sen şimdi menüde ki sağ alttaki butonu siyah istiyorsun değilmi Genişletmek için tıkla ... option butonu degıl hocam hani evet hayır oluyo ya o butonlar
asigsasi Üye Konu Sahibi okankayci' Alıntı: option butonu degıl hocam hani evet hayır oluyo ya o butonlar Genişletmek için tıkla ... o dediğin butonları carbide editör ile bakmak lazım yani uzun iş samanlıkta iğne aramaya benzer
okankayci' Alıntı: option butonu degıl hocam hani evet hayır oluyo ya o butonlar Genişletmek için tıkla ... o dediğin butonları carbide editör ile bakmak lazım yani uzun iş samanlıkta iğne aramaya benzer
okankayci Üye asigsasi' Alıntı: o dediğin butonları carbide editör ile bakmak lazım yani uzun iş samanlıkta iğne aramaya benzer Genişletmek için tıkla ... 2 tane tema var öyle bi türlü yapamadım tek tek baktım hangısı olabılır genede bulamadı :/
asigsasi' Alıntı: o dediğin butonları carbide editör ile bakmak lazım yani uzun iş samanlıkta iğne aramaya benzer Genişletmek için tıkla ... 2 tane tema var öyle bi türlü yapamadım tek tek baktım hangısı olabılır genede bulamadı :/
asigsasi Üye Konu Sahibi okankayci' Alıntı: 2 tane tema var öyle bi türlü yapamadım tek tek baktım hangısı olabılır genede bulamadı :/ Genişletmek için tıkla ... tek tek nereye baktın kaynaklar bölümüne bak kurcala biraz call diye arama yap
okankayci' Alıntı: 2 tane tema var öyle bi türlü yapamadım tek tek baktım hangısı olabılır genede bulamadı :/ Genişletmek için tıkla ... tek tek nereye baktın kaynaklar bölümüne bak kurcala biraz call diye arama yap
okankayci Üye asigsasi' Alıntı: tek tek nereye baktın kaynaklar bölümüne bak kurcala biraz call diye arama yap Genişletmek için tıkla ... SIS Contents ile kullanılan grafiklere baktım
asigsasi' Alıntı: tek tek nereye baktın kaynaklar bölümüne bak kurcala biraz call diye arama yap Genişletmek için tıkla ... SIS Contents ile kullanılan grafiklere baktım