buraya bakarmısınız!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enigma

enigma

Üye
tamam dostum şuanda yardım ediyorum:)

ya ikinci konu seni paklamaz dostum
aha buraya yazıyorum

data kablosunun sürücüsünü nokiadan bulup indirin. büyük olasılıkla telefonun bağlandığını algılamıyor. yani şuan için durum bunu gösteriyor. aksi halde pc suiti kalır Ccleaner ile bilgisayarını güzelce temizle (telefonu çıkar ama) sonra pc suitin güncel versiyonunu internetten indir ve kur en son telefonunu çeşitli modlarda bağlamayı dene. olmadı ben gelip yapacam:2agla:

POWER

POWER

Üye
Konu başlıklarını daha düzgün atınız şuan için dzeltiyorum 2. defada uarı alıcaksız!

asimomoto

asimomoto

Üye
    Konu Sahibi

aha buraya yazıyorum

data kablosunun sürücüsünü nokiadan bulup indirin. büyük olasılıkla telefonun bağlandığını algılamıyor. yani şuan için durum bunu gösteriyor. aksi halde pc suiti kalır Ccleaner ile bilgisayarını güzelce temizle (telefonu çıkar ama) sonra pc suitin güncel versiyonunu internetten indir ve kur en son telefonunu çeşitli modlarda bağlamayı dene. olmadı ben gelip yapacam:2agla:

enigma seni hiç unutmuycam dile benden ne dilersen allah razı olsun..
(bu sürücüyü aratırken ne diye arattırıyım kablo nun bi ismi varmı )

--------------- Ekleme ---------------

nokia nın sitesinden dku 5 sürücüsünü indirip yükledim gene aynı hatta nokia eğer pcsuite yuklu ıse boşuna yuklemenıze gerek yok dıyor fakat ben yuklememe rağmen sorunum düzelmedi

asimomoto

asimomoto

Üye
    Konu Sahibi

aha buraya yazıyorum

olmadı dediğin herşey,i yaptım olmuyor çeşitli modlarda deneyemiyorum çünki seçim yapacağım yerde kablo kızılötesi bluetooth olan yerde seçim yapmama izin vermiyor program sanırım telefon un bağlandığını algılamıyor telefonda pcsuite mod seçiyorum bağlandı diyor usb ikonu çıkıyor sağ üstte ama pc de bağlayamıyorum neden olabilir ..

asimomoto

asimomoto

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt