En İyi Rom Hangisi? (ANKET)

Sponsorlu Bağlantılar

General Mobile En İyi Rom Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    57
thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Rom Hangisi? (ANKET)
General Mobile Discovery Telefonunuzda bulunan ve en iyi ROM Hangisi?

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Disco_mere en.kral rom listede yok o ayri

kurthanb

Üye
En guzel rom miui 446 ota guncellemesi olan akliniza gelebilecek tum ayarlar mevcut gorsellik var hersey var hemen hemen. Butun romlari denedim en guzeli bu birinde olan ozellik digerinde yok ama bu romda genel anlamda hersey mevcut birazda siz ekleme yaparsaniz muhtesem oluyor. TezekkurlerMesela samsung romlar telefonu tuhaf gosteriyor bence hic sevemedim gm da iyi durmuyor arti rom yapan arkadaslar stabil rom yapiyorsunuz da bu zamanda face twitter tango wechat vs vd gibi programlari siliyorsunuz millet zaten onlari kullaniyor onlarin icinde oldugu bir rom yapsaniz stabil.....

• Beğen
Tepkiler: bugrakaraca
thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
En guzel rom miui 446 ota guncellemesi olan akliniza gelebilecek tum ayarlar mevcut gorsellik var hersey var hemen hemen. Butun romlari denedim en guzeli bu birinde olan ozellik digerinde yok ama bu romda genel anlamda hersey mevcut birazda siz ekleme yaparsaniz muhtesem oluyor. TezekkurlerMesela samsung romlar telefonu tuhaf gosteriyor bence hic sevemedim gm da iyi durmuyor arti rom yapan arkadaslar stabil rom yapiyorsunuz da bu zamanda face twitter tango wechat vs vd gibi programlari siliyorsunuz millet zaten onlari kullaniyor onlarin icinde oldugu bir rom yapsaniz stabil.....

Kardesim bana miui 4.6.6 romunun linkini atabilirmisin forumda 4.6.6 var ama linkine tiklayinca aciiyor bir turlu sende link varsa bana verebilirmisin ?

kurthanb

Üye
buradan indirebilirsin orada yazildigi gibi yap ayrica ota guncellemeliBu roma nova launheri de kurarsaniz ister miui ister novayla kullanirsiniz caniniz sikilirsa degisirsiniz..Kitkat 442 guncelleme yayinlamislar berbat birsey olmus bence hatalar cok gibi ses bende berbatti hemen bu romu kurdum… ..Ben sosyal aglar ve bazi kendimce guzel olan programlari roma gomdum ayrica kurmuyorum.

BhaYzc

BhaYzc

Üye
4.4.2 kurdum cmw ve root yok bu sebebden ötürü ROM kuramiyorum

kurthanb

Üye
Ya kusura bakma thenfouz arkadas o linkte mega cikiyor ya onu. Googleplayden indir kur hesap ac oyle indiriyor dosyayi..

Üst Alt