Tavsiye Android L hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Gmd ye gelse ne güzel olur dicem de kitkattan sonra güncelleme gelmez artik sanırım

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS., tapatalk, 0MG90 ve 5 diğerleri
Türe

Türe

Üye
Android L'den sonra ciddi ciddi 4S'i elden çıkarıp Nexus 5 almayı düşünmeye başladım. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

xD

Seglopsi

Seglopsi

Üye
İlk güncellemeyi HTC M7 ve M8 alacak diye duydum.

Samsung, Lg ve Sony üst modellerine ne zaman verecek acaba.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu efsane not 2 alırım mı. L yi dört gözle bekliyoruz

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve hasan3472ty
Akhtoher

Akhtoher

Üye
HTC veremez bence. İlk Nexus sonra SONY dağıtır. Sonra motorola.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Superfan

Superfan

Üye
Android giderek hafifleşiyor, daha da hızlı çalışıyor gibi şeyler genelde yalan. Bunların tek doğruluğu telefonlarda ev ekranında parmağınızı sağa sürüklediğinde kasmasını engelliyor..

Düşük cihazlar için her zaman kayıp. Yani tamam telefon belki kasmaz(!) ama bir oyun açın. Nasıl da kastığını hissedeceksiniz...Hep aynı şeyler. GB>ICS>JB>KK>L ...Stock ics'de bile kasmayan oyun, oc'li jb de kasıyor. Üstelik o kadar tweak bahaneleriyle...

Güncellemeyi 512MB da alır 1GB da alır ama resmi güncelleme mi alır derseniz, işte o zor.

Invoke

Invoke

Üye
Hacı oyun da oynamayıverin 512mblık telefonunuzda. Şahsen Xperia Ray'de uzun süredir oyun yüklü değil. Sadece düzenli kullandığımız uygulamalar yüklü oluyor. (Google Keep, PlayerPro, Whatsapp gibi ... )
Onun dışında GB'den KK'ye doğru baktığımız zaten cihaz daha akışkan daha kullanışlı daha sorunsuz. Her açıdan çok daha iyi. 2.5 yılı devirdi, bir yeni batarya aldım(çakma tabi :D). Şarj da mis gibi gidiyor. LX ekibine teşekkür etmek lazım, tabi. :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hacı oyun da oynamayıverin 512mblık telefonunuzda. Şahsen Xperia Ray'de uzun süredir oyun yüklü değil. Sadece düzenli kullandığımız uygulamalar yüklü oluyor. (Google Keep, PlayerPro, Whatsapp gibi ... )
Onun dışında GB'den KK'ye doğru baktığımız zaten cihaz daha akışkan daha kullanışlı daha sorunsuz. Her açıdan çok daha iyi. 2.5 yılı devirdi, bir yeni batarya aldım(çakma tabi :D). Şarj da mis gibi gidiyor. LX ekibine teşekkür etmek lazım, tabi. :D
512 MB cihazda oyun güzel oynanacaksa Xperia Z2 niye aldık gider onu alırdık. Donanım olmadan bazı zevkler eksik olur ona yapacak bir şey yok maalesef.

Superfan

Superfan

Üye

Biz sen miyiz? :D Ben de çok oynardım eskiden ama artık oynamıyorum. Küçük oyunları oynuyorum. Eskileri çok özledim ya.Ben Xperia Neo'mu 2012'in başında almıştım.2,5 yılı devirdi. Ha Ray Ha Neo. Aynı seri aynı donanım.

Eskiden böyle miydi? Gameloft oyunun indirirdin. Apk yeterdi. Son hızlı her şeyi wifiden indirirdi. Asphalt 6, modern combat 3...mc3'ü online oynardım bide..kasmazdı...(üstelik stock ics) ..oyunlarda lisans doğrulama yoktu..her şey tak inerdi..tak açılırdı..Şimdi öyle mi..eski oyunları açamıyoruz..yeni oyunları çalıştıramıyoruz.

Sen rahatsın..Nexus 5 var. Bende Nexus 5 olsa eski telefona hiç oyun yükler miyim? :D

Invoke

Invoke

Üye
Biz sen miyiz? :D Ben de çok oynardım eskiden ama artık oynamıyorum. Küçük oyunları oynuyorum. Eskileri çok özledim ya.Ben Xperia Neo'mu 2012'in başında almıştım.2,5 yılı devirdi. Ha Ray Ha Neo. Aynı seri aynı donanım.

Eskiden böyle miydi? Gameloft oyunun indirirdin. Apk yeterdi. Son hızlı her şeyi wifiden indirirdi. Asphalt 6, modern combat 3...mc3'ü online oynardım bide..kasmazdı...(üstelik stock ics) ..oyunlarda lisans doğrulama yoktu..her şey tak inerdi..tak açılırdı..Şimdi öyle mi..eski oyunları açamıyoruz..yeni oyunları çalıştıramıyoruz.

Sen rahatsın..Nexus 5 var. Bende Nexus 5 olsa eski telefona hiç oyun yükler miyim? :D

Yok ya Nexus 5 yokken de oyun yoktu Ray'de. :D Ama harbiden başta Asphalt 6 ne akardı ya. :D Sürekli oynardım. :D Nova 3, mc3... :D

0MG90

0MG90

Üye
Keşke bende SE Xperia dan alsaydım, Htc için pişmanım, onlara kaç tane rom çıkıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt