"Zico için F.Bahçe" !! Ronaldinho'dan süper sözler !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
"Zico için F.Bahçe" !! Ronaldinho'dan süper sözler !..
"Zico için F.Bahçe"

Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho gönlünün F.Bahçe'den yana olduğunu söyledi. İşte o haber: Tarih 14 Şubat 2008. Yani Sevgililer Günü. Yer: Barcelona Buda Bar. 60 masalı bu lüks restoran-gece kulübünde, bir masada dünyanın en büyük futbolcularından Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho sevgilisiyle oturuyor. Masada sadece Ronaldinho ve sevgilisi var. Aynı restoranda aynı anda Türk gazeteciler de yemek yiyor. Mobil Dünya Kongresi için Barcelona'da bulunan Türk gazetecilerin tamamı teknoloji editörleri. Kongrenin son gününü bitirip Türkiye'ye dönmeden önce gidilen restoran-gece kulübünde Ronaldinho'yu görünce ben ve Cnbc-e'den meslektaşım Melis Kobal, fotoğraf çektirip imza almak için bu büyük yıldızın yanına gittik.

MÜTEVAZI DÜNYA YILDIZI
Balık ve deniz mahsüllerinden oluşan bir menüyü masasına donatmış olan Ronaldinho'nun yanına doğru hareket ettiğimiz anda garson bizi engelledi. Ancak mütevazı dünya yıldızı bize ve garsona eliyle, izin verdiğini ifade etti. Artık Ronaldinho ve sevgilisiyle aynı masadaydık. Yanına oturup fotoğraf çektirecektik. Arkadaşım Melis'in Ronaldinho ile fotoğraf çektirmesinden sonra sıra bana gelmişti. Serde Fenerbahçelilik olduğu için yanına oturmuşken Fenerbahçe'yi sormadan edemedim. Aslında bu tip bir ortamda sorularıma yanıt alamayacağımı ve fotoğraf çektirip kalkacağımı düşünürken Ronaldinho çok sıcak bir tavırla sorularımı yanıtladı.

ZICO İÇİN İSTİYORUM

Fenerbahçe'nin çok iyi Brezilyalı futbolcularının olduğunu; idolü Zico'nun bu takımı çalıştırdığını bildiğini söyleyerek söze başladı. "Türkiye'nin en iyisi" dediği Fenerbahçe için "Roberto Carlos'u anlatmaya gerek yok. Karşılıklı da oynadık; milli takımda yan yana da. Alex ve Edu da çok kaliteli futbolcular. Şampiyonlar Ligi'ndeki sıçramalarının devam edeceğini umuyorum; Zico için bu başarının sürmesini istiyorum" dedi. Kendisini fazlaca rahatsız etmeme rağmen Sevilla eşleşmesini de sormadan edemedim . Ronaldinho daha birkaç gün önce Sevilla deplasmanında 1-1 biten maçta Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibiyle karşı karşıya gelmişti. Sevilla'nın son durumunu en iyi bilenlerdendi.

SEVİLLA'NIN ZAAFLARI VAR

Sevilla eşleşmesi için Fenerbahçe'yi daha şanslı gördüğünü belirterek, "Çok zorlu iki maç oynanacak. Sevilla iyi ve birlikte oynamaya alışkın bir ekip. Ancak Fenerbahçe'nin tur için daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Türk takımının iki maçın da zorl u geçeceğini ama Sevilla'nın da zaaflarının olduğunu bilmesi gerek. Bence tur için daha avantajlı takım Zico'nun, Alex'in, Edu'nun ve Carlos'un takımı olur" dedi. Bu oyuncuyla beraber çektirdiğimiz fotoğrafın ardından Sevgililer Günü'nü kutladık ve "Rahatsız ettiğimiz için özür dileriz" deyip masadan ayrıldık. Bizim için hoş bir hatıra olabilecek bu sohbet F.Bahçe için daha da umutlanmama neden oldu. Artık ben de renktaşlarım gibi Sevilla maçını bekliyorum.

Kaynak: Sabah

EĞER GERÇEKSE TÜM FENERBAHÇELİLER GURURLANMAKTA HAKLIDIR ;)..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İşte olay budur...Ronaldinho bile bizi böyle görüyor ve doğru söylemiş..fenerbahce sevillayı eleyecek.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Evet kazanma icin mı yoksa eleme icin miydi?

ouSahin

ouSahin

Üye
Bir zamanlar Galatasaray'lı bazı arkadaşlar

Ronaldinho Fenerbahçe'yi tanımıyor hatta sorulan sorularda kim o diye cvplar verdigini saçmalıyordu..

umarım bu sözler kapak olmuştur o arkadaşlara..:)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
sanırım hatırlatmaya bile gerek yok artık bunları :) biz her zaman önümüze bakarız ..

kurt bey

kurt bey

Üye
ronaldinho bu sözleri söylerken heralde kafası iyiydi. baksanıza yemekde denk getirmişler :) yada sırf Türk gazatecilerin gönlünü eylemek için söylemiştir "yaw imza almaya geldiler bari sorularınada duymak istedikleri cvpları vereyim" gibilerinden.:kop:yada yada adam farklı şeyler söyledi bizim gazeteciler türkçeye böyle çevirdiler:kop: sonuçda ronaldinhonun bu ayak üstü sohbeti takip etmeyeceğini biliyorlar:)
bunlarda benim düşüncem :islik

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Fenerimin önü açık ronaldinho mahalle adamı değil ucuz konuşmalar yapacağını düşünüyorsanız yanılırsınız ;)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ronaldinho tabii ki brezilyalı hocayı destekleyecek. hemşehrisi nede olsa.
bu arada soruyu soran da Türk gazeteciler.
fazla söze ve böbürlenmeye gerek yok sanırım...

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ronaldinho Bile Böle Diosa..Başka Cevaba Gerek Yok Bence:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Brezilya'da Pele'den Sonra Zico Geliyor Normal Bir Yorum.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Geçmişi unutmayan gs'liler yorumlarını neden bu kadar temkinli yazıyolar anlamadım.. eskiden turist dediğiniz takımız halbuki erkek adam sözünün arkasında durmalı ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
Geçmişi unutmayan gs'liler yorumlarını neden bu kadar temkinli yazıyolar anlamadım.. eskiden turist dediğiniz takımız halbuki erkek adam sözünün arkasında durmalı ;)
salih aklını başına topla erkekliği senden öğrenecek değil kimse. takımın iyi die övünce lafınızın arkasonda durun diyorsunuz övmyeince kıskanıyo dşyorsunuz. eğer tararftarlık nedir bilmiyorsan uzak dur kardeşim futbol bölümünden. benide germe başkalarınıda ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
pm ile konuşalım istersen ;) seninle konuşmaya çalıştığımın da altını cizerek ;)

JCKL

JCKL

Üye
ben bu haberin gerçek olduğuna inanmıyorum.eeee türkiyedeki haberlerin ne kadar gerçekçi olduğunu düşünürsek

ouSahin

ouSahin

Üye
ben bu haberin gerçek olduğuna inanmıyorum.eeee türkiyedeki haberlerin ne kadar gerçekçi olduğunu düşünürsek

Fenerbahçe'ye yönelik olumlu haberlerin rakiplerimiz tarafından kıskanılması normal...inanılmaması da normal çnkü kendilerini hangi takım taraftar olduklarını belli ediyolar..

JCKL

JCKL

Üye

ouSahin

ouSahin

Üye

o haberler Fenerbahçe yönetiminden çıkmadıgını Resmi İnternet Sitesinden çok güzel onaylanıyor..

Bazı başı boş gazetelerin çıkardıgı manşet dalgları...ki senin gibileride inanıyor

sen gidip o başı boş gazeteler gibi konudan konuya atlıyorsun..yorumlarını olumlu yorumla

SelmanTE

SelmanTE

Üye

adam kaynak belirtmiş. istersen araştırda sonra böyle bir yorum yaz ;)

JCKL

JCKL

Üye
demek kaynak belirtmiş.buyrun aynı kaynak'dan bi ronaldinho haberi

Sonunda bu da oldu: Ronaldinho Fener'e!

Fenerbahçe'nin transferde birçok ünlü yıldızla temas kurması yurtdışındaki haber sitelerini harekete geçirdi. Herkes bir isim ortaya atarken, en sonunda msbnews isimli bir internet haber sitesi Fenerbahçe'nin Ronaldinho'ya talip olduğunu yazdı. Site Brezilyalı yıldız için 56 milyon euro bonservis bedeli önerildiğini ve Barcelona Başkanı Laporta'nın da bunu doğruladığını yazdı.​

buyrun bu da sabahtan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...