T.serdar
Üye
Bence one of a kind v32 denemelisin farki o zaman gorursunCm9 ile cm10 kiyaslanamaz bile bence cm10 her yonu ile daha iyidir tlfnumu aldigimdan beri rom yukluyorum tlfnuma sadece bir kez cm9 kurdum oda touchwiz 3 v8

Bence one of a kind v32 denemelisin farki o zaman gorursunCm9 ile cm10 kiyaslanamaz bile bence cm10 her yonu ile daha iyidir tlfnumu aldigimdan beri rom yukluyorum tlfnuma sadece bir kez cm9 kurdum oda touchwiz 3 v8

adam haklıEn iyisi madem o romlarsa neden arayıs içindesin![]()

Hayır arayış içinde değilim sadece boş vaktim var ve bütün romları deniyorum o kadar Gladiator rom flashlanabilir bir rom olsaydı eğer ondan asla vazgeçmezdimEn iyisi madem o romlarsa neden arayıs içindesin![]()
Daha iyisini bulabilmek içinEn iyisi madem o romlarsa neden arayıs içindesin![]()

Kardesim nasil oyle yaptin saydam durum cubugu tema falanHayır arayış içinde değilim sadece boş vaktim var ve bütün romları deniyorum o kadar Gladiator rom flashlanabilir bir rom olsaydı eğer ondan asla vazgeçmezdimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGörsellik yüzündende G-wonder dan vazgeçemiyorum
begendimPm olarak atarım kardesmKardesim nasil oyle yaptin saydam durum cubugu tema falanbegendim
BekliyormPm olarak atarım kardesm
Hocam cm9 ve cm10 icin oyle bir ozellik eklerseniz romlarinizdan vazgecmem cm11 kullanmamim sebebide buArastirmam lazim
Smartstatusbar adlı program aynı işi görüyorEmre hocam romun bi sonraki surumune cm11 de olan bi oyubdayken ustten statusbara bakma ozelligini ekleyebilir misiniz ? Yani mumkun mu?Emre hocam romun bi sonraki surumune cm11 de olan bi oyubdayken ustten statusbara bakma ozelligini ekleyebilir misiniz ? Yani mumkun mu?