Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
Cm9 ile cm10 kiyaslanamaz bile bence cm10 her yonu ile daha iyidir tlfnumu aldigimdan beri rom yukluyorum tlfnuma sadece bir kez cm9 kurdum oda touchwiz 3 v8
Bence one of a kind v32 denemelisin farki o zaman gorursun :)

Mücteba

Mücteba

Üye
herkes memnun olduğu romu savunur
.
(BiGRoB) :D

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tercih meselesı

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Wolf389

Wolf389

Üye
Gladiator ve touchwi 3 romunun multitask ve oyun performansı bana gore butun cm10 vb romlari gecer

Bysalih41 bide gladiator denemeni tavsiye ederim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
En iyisi madem o romlarsa neden arayıs içindesin :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Herkes kendisine göre iyi olanı kullanır. Burda insanları şunu bunu kullanın diye zorlamıyoruz sonuçta :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Wolf389

Wolf389

Üye
En iyisi madem o romlarsa neden arayıs içindesin :)
Hayır arayış içinde değilim sadece boş vaktim var ve bütün romları deniyorum o kadar Gladiator rom flashlanabilir bir rom olsaydı eğer ondan asla vazgeçmezdim Görsellik yüzündende G-wonder dan vazgeçemiyorum

onurx5

onurx5

Üye
hocam bu romun 5830i uymlu sürümü yokmu slematle ??

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hayir sadece i8150 icindir.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
onurx5

onurx5

Üye
peki teşekkürler yinede selametle

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Hayır arayış içinde değilim sadece boş vaktim var ve bütün romları deniyorum o kadar Gladiator rom flashlanabilir bir rom olsaydı eğer ondan asla vazgeçmezdim Görsellik yüzündende G-wonder dan vazgeçemiyorum
Kardesim nasil oyle yaptin saydam durum cubugu tema falan :) begendim

emrah166

Üye
Emre hocam romun bi sonraki surumune cm11 de olan bi oyubdayken ustten statusbara bakma ozelligini ekleyebilir misiniz ? Yani mumkun mu?Emre hocam romun bi sonraki surumune cm11 de olan bi oyubdayken ustten statusbara bakma ozelligini ekleyebilir misiniz ? Yani mumkun mu?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Arastirmam lazim

hasaneness

hasaneness

Üye
Emre hocam romun bi sonraki surumune cm11 de olan bi oyubdayken ustten statusbara bakma ozelligini ekleyebilir misiniz ? Yani mumkun mu?Emre hocam romun bi sonraki surumune cm11 de olan bi oyubdayken ustten statusbara bakma ozelligini ekleyebilir misiniz ? Yani mumkun mu?
Smartstatusbar adlı program aynı işi görüyor

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve Bysalih41

Üst Alt