Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeIpod touch 5 mi yoksa bir android telefon mu
valla telefon cephesine baktigimda 600 tl fiyata huawei g610 var tam bir f/p telefonu o da cok hosuma gidiyor abim napcan ipodu diyor isin garibi huawei alma diyor aslinda huawei e guvenim tam(p6 haric) asiri kararsiz kaldim
GuiTaRisT111
Üye
Niye uğraşıyon ki kardeşim Al bi tane Moto G, hem telefon işini halleder, hem de oyun ihtiyacını görür. Dört dörtlük bir telefon değil ama bu fiyata daha iyi telefon yok. iPod falan almazdım ben olsam. 603 ile devam etmek istersen de Android bir tablet almanı öneririm sana.
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Motorola Moto G alacaksın tabiki de eskiden olsa anlarım da şu devirde artık Ipodlara para verilmez. Moto G mağazadaki oyunların %90'ınını rahatlıkla kaldırıyor. Hepsiburada sitesinde 629 tl şu sıralar.
0MG90
Üye
iPod 5 deki A5 çip pek işe yaramaz. Oyunlarda grafikler kötü göstermeye başlar ileride. İlla iPod alıcam dersen 6. nesli bekle ama Moto G al bence.
nokia 603
Üye
Konu Sahibi
huawei g610 alinmaz mi sizce moto g benim de hosuma gidiyor ama 600 e cok iyi
Herkese iyi forumlar nokia 603 um var yeni bir cihaz alacagim oncelik oyun olacak 600-650 tl gibi butcem var buyuk ihtimal cikamam ustune ipod touch 5 mi alayim yoksa android cihaz mi
ALMA İPOD TOUCH KESİNLİKLE İSRAF HEVESİNİ ALDIKTAN SONRA BIRAKIYOSUN SIKILIYOSUN CİHAZDAN BENDE VAR 2 YILDIR NERDEYSE AMA CİHAZI 3 AY KULLANMIŞIMDIR , DIŞARI CIKINCA FAZLA KULLANASIN GELMİYOR ONUN YERİNE GMD AL YADA TELEFONUNU SATIP ÜSTÜNE EKLERSEN GALAXY S3 BULABİLİRSİN 800-900 ARASI Bİ FİYATA
zaten samsung kesinlikle almam kisisel gorus ama xiaomi yi bile begenmeye basladim cunku butceme gore samsung alirsam intahar etmis olacagimi biliyorum
zaten samsung kesinlikle almam kisisel gorus ama xiaomi yi bile begenmeye basladim cunku butceme gore samsung alirsam intahar etmis olacagimi biliyorum
Invoke
Üye
Moto G alırdım ben o bütçeye.
fk555897
Üye
Bence iPod Touch 5 al. Telefonla görüşmelerini vs. yaparsın. iPod Touch 5'i bir iPhone gibi kullanabilirsin (arama yapmak ve 3G'den internete girmek hariç).
Bence iPod Touch 5 al. Telefonla görüşmelerini vs. yaparsın. iPod Touch 5'i bir iPhone gibi kullanabilirsin (arama yapmak ve 3G'den internete girmek hariç).