cr7kaan7
Üye
Kulaklık için mahkemeye verilir mi dediler veriyorum olucak :)
03,06,2014 tarihinde izmir teleservice e lumia 920 sarı kulaklıgımı tek kulaklıktan ses gelmeme şikayetiyle teslim ettim . Ve beklemeye başladım 1 2 3 hafta geçti yok bende telesevice mail attım böle böle kaç zaman geçti nokia kvk ile çalışıtıgı dönemde en geç 3 iş gününde teslim almıştım çünkü . Bana geçici bahaneler ürettiler sürekli yedek parça bekleniyor gibisinden bugun artık canıma tak etti ve bu izmir sıcagında taa o kadar yol yapıp teleservice gittim . Oradak veznedeki bayana durumu anlattım . Cevabı aynen yazıyorum dikkat !!! " Evet geçen ay vermişsiniz
-Ben : Ama yasal süre 20 gün hanımefendi hala elime geçmedi vericeginiz bir yeni kulaklık yani daha ne kadar beklemem gerek ?
- Bayan : Yasal süre evet tüketici hakları mahkemesine verin o zaman bi kulaklık için siz bilirsiniz .
Bu cevaptan sonra kaynar sular başımdan döküldü . Böle bi niyetim yoktu hadi bekliyim hadi bekliyim dedim ama son taşan damla bu oldu . Bundan sonra ki süreçte neler uygulamalıyım daha önce bu şekilde bir tecrübe bilgisi olan varsa alta yazabilirse düşüncelerini yada sevinirim .
-Ben : Ama yasal süre 20 gün hanımefendi hala elime geçmedi vericeginiz bir yeni kulaklık yani daha ne kadar beklemem gerek ?
- Bayan : Yasal süre evet tüketici hakları mahkemesine verin o zaman bi kulaklık için siz bilirsiniz .
Bu cevaptan sonra kaynar sular başımdan döküldü . Böle bi niyetim yoktu hadi bekliyim hadi bekliyim dedim ama son taşan damla bu oldu . Bundan sonra ki süreçte neler uygulamalıyım daha önce bu şekilde bir tecrübe bilgisi olan varsa alta yazabilirse düşüncelerini yada sevinirim .
ama tazminat bile alabilirsin sanırım
Aklınızda bulunsun bole bir durumlar karşılaşırsınız kesinlikle düşünmek için bile beklemesin direk verin uğraşın bu sizin hakkınız