Haber Windows Phone 9 ile 3D Live Tile Mı Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

yunusiyunus

Üye
920 nin ağırlığından şikayetçiyiz de bu kutuyu hep kendimizle nasıl taşıyacaz :D

Dtn

Üye
Çok orjinal bence :o biraz uzak bi hayal gerçi ama gelirse wp'nin atağı olur sanki :cool

Serhan

Serhan

Üye
3d livw tile kutucuk noldu bu iş :)

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
WP9 sistemi mevcut WP8 telefonlardan hangilerine gelir ? Tahmini bilgisi olan var mı ? Tahminimce 512 MB.lık cihazlar bu özelliği kaldıramaz. 1520, 930 gibi üst seviye cihazlara gelir değil mi WP9 ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
WP9 sistemi mevcut WP8 telefonlardan hangilerine gelir ? Tahmini bilgisi olan var mı ? Tahminimce 512 MB.lık cihazlar bu özelliği kaldıramaz. 1520, 930 gibi üst seviye cihazlara gelir değil mi WP9 ?
1520 almazsa hiç biri almaz bence.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
ferit.61

ferit.61

Üye
Microsoft' un dengesizliği işte.
Kesin olanı değil, olur veya olmaz hayal ettiği herşeyi sızdırıyor sonra millette beklenti oluşuyor.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güzel haberler geliyor da,birazı gerçeğe dönüşse de bizlerde oyalansak ve umutlansak:)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Wp9da 3D live tile geliyor diye 512 mb cihazların almaması çok saçma. Ki 3D touch özelliği olan telefonlara gelir bu özellik olmadan telefonun hakimiyeti gereğinden zor olur. 512 mb lara gelir nasıl gelir 3D live tile gelmez. 1gb ramin bile kaldıracağını düşünmüyorum.

neyle gönderildiyse gönderildi.

orian

orian

Üye
Ben sadece şu sağ taraftaki tüm uygulamaların yer aldığı menü görünümünün, liste değil de ızgara şeklinde olmasını istiyorum ve o kısma da duvar kağıdı..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben sadece şu sağ taraftaki tüm uygulamaların yer aldığı menü görünümünün, liste değil de ızgara şeklinde olmasını istiyorum ve o kısma da duvar kağıdı..
O zaman direk Android oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635 ve 0MG90
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O zaman direk Android oluyor :D

Arka taraf siyah beyaz yerine resim oraya eklense çok daha güzel olabilirdi aslında, live tile larda ieffaf olur ama yinede cam gibi parlayan bişeyle belirginlikte arttırılabilirdi :s

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows Phone un sadeliği tasarımsal güzelliği değilmi arkadaşlar. Şimdi bu tasarımı bol efektli şeylerle doldurursan sadelik biter ve göz yoran karmaşık bir tasarım gelir. Biz ozaman hiç beğenmeyiz ki bence.

Dumanla gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim gözümde Nokia = Sadelik ve basit ara yüz demektir. Unutmadan birde donanım fakirliği! Bir şey üretse mutlaka bir tarafından kırpar.
Bakalım Microsoft nasıl bir yol izleyecek. Nokia kafası ile hareket ederse işimiz var demektir. Zira bu tarz bir ara yüz , sağlam bir donanım ister tahminimce.

• Beğen
Tepkiler: goktas19
orian

orian

Üye
Valla hiç sanmıyorum arkadaşlar. Androidle de alakası olacağını duşunmeyin. İlla birşeyler benzemek zorunda. Bu kopya demek değil. Blackberry, iphone ve android ızgara modeli kullanıyor hepsinin görünümü farklı. Benim bahsettiğim şey şu; metro arayuzle ilgili bir sıkıntım yok. Ama şu sağ taraf bence işkence. Tüm uygulamaları iki sayfa yaparsın. Toplamda 3 sayfan olur. Sağa kaydır bi sayfa (ızgara model aşağı kayan), sola kaydır bi sayfa (ızgara model aşağı kayan) , ortada metro arayüz. Alternatifler çoğaltılabilir ve bu sadece zevk meselesi :)

dakamon

dakamon

Üye
Arka taraf siyah beyaz yerine resim oraya eklense çok daha güzel olabilirdi aslında, live tile larda ieffaf olur ama yinede cam gibi parlayan bişeyle belirginlikte arttırılabilirdi :s

Resim o arka tarafa eklenseydi sen resim adına hiç bir şey göremezdin :) kafanda bi canlandır. Belki şöyle olurdu arkada resim olurdu ve kutucuklar o resmin gorunmesi için yine şeffaf olurdu ama emin ol şu an ki tadının onda birini vermezdi. Emin ol her durumu yapıp test edip gorselliğini kıyaslamışlardır ve bunda karar kılmışlardı :)

Tost Makinası ile gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Resim o arka tarafa eklenseydi sen resim adına hiç bir şey göremezdin :) kafanda bi canlandır. Belki şöyle olurdu arkada resim olurdu ve kutucuklar o resmin gorunmesi için yine şeffaf olurdu ama emin ol şu an ki tadının onda birini vermezdi. Emin ol her durumu yapıp test edip gorselliğini kıyaslamışlardır ve bunda karar kılmışlardı :)

Şeffaflıkla beraber cam yansıması efekti güzel olurdu bence :D

dakamon

dakamon

Üye
Şeffaflıkla beraber cam yansıması efekti güzel olurdu bence :D

Bence bu olan daha takdir edilesi daha farklı bir şey olmuş kimsenin aklına gelmeyeni yaptılar. Hareketimizle birlikte resminde hareket etmesi gerçekten çok iyi duşunulmuş orijinal bir fikir olmuş bence. :)

yasinturan

Üye
He he ıphone 5 uçuyordu zamanında içinden projeksiyonlu bırakın bunları beyler gerçekçi olalım wp 8.1 i yayınlamadı adamlarOmurumuz beklemekten ibaretmiş

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Dede

Üst Alt