Tam oruç tutmayanlara artık kızmamaya başlamıştım ki...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
Ölünce herkes toprak oluyor,ölü bir insanın nasıl başkalarına faydası olur ki? Siz ilk önce bu hayatta yaşadığınız süre içinde yararlı işler yapın,zaten ölünce bedeninizin kimseye bir faydası olmayacak. Yaşadığınız zamanı bıraktınız da ölmekten sonrasını düşünüyorsunuz,önce siz şu an yaşadığınız zamanı düşünmeniz lazım sonrası zaten toprak oluyorsun o bölümde zaten kimseye faydanız olmayacağından sonrayı düşünmekte gereksiz. Herkes toprak oluo da siz fosfatli gübre mi olucaksınız sanki o zaman
Biz öldükten sonra dirileceğimize inanıyoruz. Beden çürüyecek ama ruh baki kalacak. Bizim inancımız bu. Seni bilemem.

• Beğen
Tepkiler: zgonacy

0MG90

0MG90

Üye
Böyle bi konu açılmasaydı şaşardım

Saygı göstermek zorunda, göstermiyorsa da uyar ve kimin oruç tuttuğunu kimin tutmadığını sorgulamak size düşmez, sen Allah'ın kulusun onu sorgulamak senin haddine değil

• Beğen
Tepkiler: Dede
zombaka

zombaka

Üye
Ölünce herkes toprak oluyor,ölü bir insanın nasıl başkalarına faydası olur ki? Siz ilk önce bu hayatta yaşadığınız süre içinde yararlı işler yapın,zaten ölünce bedeninizin kimseye bir faydası olmayacak. Yaşadığınız zamanı bıraktınız da ölmekten sonrasını düşünüyorsunuz,önce siz şu an yaşadığınız zamanı düşünmeniz lazım sonrası zaten toprak oluyorsun o bölümde zaten kimseye faydanız olmayacağından sonrayı düşünmekte gereksiz. Herkes toprak oluo da siz fosfatli gübre mi olucaksınız sanki o zaman
şonunda organ bağışlayın yazsan tam otururdu

fk555897

fk555897

Üye
Sen düşünme ben öldükten sonrayı da düşünmek zorundayım. Allah'a şükür Allah korkusu ile yetiştim ve Müslüman bir ülkede yaşıyorum. Bu benim için büyük şans.

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
Sen düşünme ben öldükten sonrayı da düşünmek zorundayım. Allah'a şükür Allah korkusu ile yetiştim ve Müslüman bir ülkede yaşıyorum. Bu benim için büyük şans.
Müslüman bir ülkede yaşıyorsunuz da,bu ülkede yaşayan herkes müslüman olmadığına göre. İsteyen özgürdür.
şonunda organ bağışlayın yazsan tam otururdu
O fikir aklımdan geçmedi değil hani
Biz öldükten sonra dirileceğimize inanıyoruz. Beden çürüyecek ama ruh baki kalacak. Bizim inancımız bu. Seni bilemem.
Sizin inancınız buysa zaten benim de,gerçeğim bu.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
maxirabit

maxirabit

Üye
11 ay aklımdan fikrimden,fesatlik düşünüp,1 ay çakma melek olacağıma bırak dinsiz desinler.

• Beğen
Tepkiler: .caner., profesyonelpollyanna ve doctorrr
Türe

Türe

Üye
Oldukten sonra hayir isi yapmissan bunlarin baskasina faydasi dokunur burayi duzeltmek istedim.

fk555897

fk555897

Üye
Müslüman bir ülkede yaşıyorsunuz da,bu ülkede yaşayan herkes müslüman olmadığına göre. İsteyen özgürdür.
O fikir aklımdan geçmedi değil hani
Sizin inancınız buysa zaten benim de,gerçeğim bu.
Herkesin özgür olmasına bir şey dediğim yok. Sadece ben oruç tutmayana bir şey demiyorsam bazı insanlarda oruç tutana veya namaz kılana geri kafalı gibi bakmasınlar. Mesela sen.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bey abicim bırak allasen
Bu allasen = Allah'ını seversen mi? Eğer öyle ise uyuz olurum bu tip kısaltılmalara. Allah'ın adının geçtiği kelimeler birbirine eklenip kısaltılamaz.

Aynı şu şekil konuşan aptalların yaptığı gibi : "ya bırak allaanı ya!"

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Silinen Üye 988579, -Emre ve 1 kişi daha
KayraBey

KayraBey

Üye
Herkesin özgür olmasına bir şey dediğim yok. Sadece ben oruç tutmayana bir şey demiyorsam bazı insanlarda oruç tutana veya namaz kılana geri kafalı gibi bakmasınlar. Mesela sen.
Usta boşa yazma. Az önce ne dedim ben? Allah'tan korkmayan ve O'na inanmayan bana saygı duymasın gerek yok! Kendi bildiğini okusun sorun değil. Allah hidayet nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Silinen Üye 988579 ve fk555897
KayraBey

KayraBey

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BrainHacker
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ne saygisi lan? Birileri yemek yiyorken, su iciyorken ya da bilimum yapilmasi orucu bozan seyleri yapiyorken gordunuz diye hemen agzinizin suyu mu akiyor? Birakin isteyen tutsun istemeyen tutmasin. Siz baskalarinin gunahlariyla ugrasacaginiza kendi gunahlariniza bakin. Kimsenin saygi gostermesine gerek yok. Hatta boyle bir seyin saygi olarak gorulmesi kadar sacma bir sey yok. Baska dinden insanlarin cok oldugu bir ulkede yasasaniz ne yapacaktiniz?

• Beğen
Tepkiler: maxirabit ve .caner.
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bütün mesajları okuyup açıklık getireyim insanlar günah işlemeseydi Allah bizi helak eder yerine günah işleyen bi alem ırk yaratırdı.Allah bizim günah işleyip bundan utanıp tövbe etmemizi seviyor bu bizim acizliğimizi gösterir diğer bi husus da bırakın yesinler.sen oruçluyken yanında biri yiyip içiyorken canın çektiği halde Allahın emri diye orucunu tutuyorsan melekler senin için dua etmeye başlarlar.Şunu unutmayın oruçluyken kokan ağız Allah nazarında gül kokusu gibidir 11 ay ne yaptığın önemli değil ramazanı ramazan gibi yaşayanlara.Hayırlı ramazanlar...

• Beğen
Tepkiler: zgonacy
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bütün mesajları okuyup açıklık getireyim insanlar günah işlemeseydi Allah bizi helak eder yerine günah işleyen bi alem ırk yaratırdı.Allah bizim günah işleyip bundan utanıp tövbe etmemizi seviyor bu bizim acizliğimizi gösterir diğer bi husus da bırakın yesinler.sen oruçluyken yanında biri yiyip içiyorken canın çektiği halde Allahın emri diye orucunu tutuyorsan melekler senin için dua etmeye başlarlar.Şunu unutmayın oruçluyken kokan ağız Allah nazarında gül kokusu gibidir 11 ay ne yaptığın önemli değil ramazanı ramazan gibi yaşayanlara.Hayırlı ramazanlar...
:blink:

avast

avast

Üye
Abi birakin tutmayan tutmasin devir farkli adama niye tutmuyosun dersen sanane der yani biri yesin icsin onumde pekte sorun degil yuruyup gidiyorum beni ilgilendirmiyo icki icen adama icme diyemiyosan oruc tutmayan adamada tut diyemezsin herkes ameline gunahina gore karsilik alacak kasmaya gerek yok kimsenin haddine degil hepimizden hesap sorulacak sonucta

• Beğen
Tepkiler: Türe ve B.A.R.O.N
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar hani Türkiye'de Müslüman nüfus %99.7 diyorlar ya, ben inanmıyorum ona. Taş çatlasa %35Açıkçası bu konuda da %65'lik kısımı çoğunlukta görüyorumBeni çoğu kişi yanlış anlamış. O kişileri su içerken vs. görseydim o kadar sinirlenmezdim, bir hastalığı vardır ya da dayanamıyordur diye düşünürdüm. Ama sigara içmek terbiyesizlik değil de nedir?

avast

avast

Üye
Dostlar hani Türkiye'de Müslüman nüfus %99.7 diyorlar ya, ben inanmıyorum ona. Taş çatlasa %35Açıkçası bu konuda da %65'lik kısımı çoğunlukta görüyorumBeni çoğu kişi yanlış anlamış. O kişileri su içerken vs. görseydim o kadar sinirlenmezdim, bir hastalığı vardır ya da dayanamıyordur diye düşünürdüm. Ama sigara içmek terbiyesizlik değil de nedir?
Hayatta okadar terbiyesiz saygisiz varken ya hergun kanli bicakli olacaksin yada allah bildigi gibi yapsin deyip gececeksin o terbiyesizlik yapiyo elinden ne geliyo yani bunu anlatmaya calisiyo burdaki herkes yoksa 65 lik kisimdan oldugu icin demiyoruz yapmamasi tabiki dogrusu ama yapincada yapabilecegin bisey yol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt