Tavsiye Sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Tamam zor gerçek olursa aklında olsun. =P

Onun dışında 1000 liraya bakayım... 2.el G2.

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı soluk olmamalı benim içins4 mini ve 1320 arasında kaldım bir kaç video ya bakarım karşılatırmalara bakarım çok sağoluns4 miniyi fazla sevmedim ne biliyim bi soğukluk var g2 mini yada one mini ne kadardır güzeller mi bunlarArkadaşlar htc one x+ nasıl

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
caps6

caps6

Üye
Ekranı soluk olmamalı benim içins4 mini ve 1320 arasında kaldım bir kaç video ya bakarım karşılatırmalara bakarım çok sağoluns4 miniyi fazla sevmedim ne biliyim bi soğukluk var g2 mini yada one mini ne kadardır güzeller mi bunlarArkadaşlar htc one x+ nasıl
htc one x+ da bataryası düşükve ısınma sorunları var birde 4.2.2 den başka güncelleme almayacak geçenlerde kullanıcı yorumlarında görmüştüm

0MG90

0MG90

Üye
One X+ ya çıkan romlar var hala 4.4 e yükseltebilir

S4 miniye kaliteli diyen kişi ne içti acaba arka kapağı ince ve adi yanlardaki metal gibi şeyde düşünce hemen içe batıyor neresi kaliteli o telefonun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
One X+ ya çıkan romlar var hala 4.4 e yükseltebilir

S4 miniye kaliteli diyen kişi ne içti acaba arka kapağı ince ve adi yanlardaki metal gibi şeyde düşünce hemen içe batıyor neresi kaliteli o telefonun
çay içiyorum kardeşimde var sıkıntı yok çok memnun telefonundan en son çıkan oyunları düşük ve orta seviye açıyor :ah

0MG90

0MG90

Üye
çay içiyorum kardeşimde var sıkıntı yok çok memnun telefonundan en son çıkan oyunları düşük ve orta seviye açıyor :ah
ne diyorsun anlamıyorum ama yorumumu bir daha oku, anlamadın sanırım

dayannight

dayannight

Üye
one x+ için rom bulunurda yinede güncel telefon daha mantıklı sonuçta garanti felan sorun olabilir htc one x den sonra yeni modeller çıkardı bu telefona destek vermez fazla oyun oynuyorsan bu telefon uygun değil batarya dayanmıyor ve ısınma oluyor tegralı telefonlarda bu oluyor bunların dışında iyi telefon

• Beğen
Tepkiler: blackaid
bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu telefn mevzusunu yeni br konuya tasisak konu dagildi cevaplariniz icin tesekkurler konu kilit

fk555897

fk555897

Üye
- FPS video'nun hızlı değil akıcı olmasıyla alakalıdır. Mesela bir oyun oynuyorsun. FPS düşük olursa kasmaya başlar ama 60-70 FPS'de falan oynarsan gayet iyi oynarsın.
- 1080p gibi ibareler video'nun çözünürlüğünü gösterir. Mesela 1080p, 1920x1080'dir.
- GPU grafik işlemcisi, yani ekran kartı. CPU işlemcidir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt