Tavsiye Sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
Sorularım var
Öncelikle herkese merhaba foruma yeni katıldım ilk konum. 3 sorum var aslında.
1. fps ile alakalı
Bu fps nedir? Ne kadar artarsa daha ağır çekimler mi olur yoksa daha hızlı videolar mı?

2.sorum ise videolar ile alalkalı

1080 p 720 p 360p 240 p felan bunlar ne anlama geliyor ? Çözünürlükle mi alakalı

3.sorum ise gpu ve cpu ne demek ?

bunlara cevap verirseniz çok sevinirim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
gpu grafiğin işlenği yer anlamına gelir..
cpu bilgisayarın beyni niteliğindeki en önemli bileşendir..
1080p full hd video 720 p hd video 360p ve 240 p daha düşük video kalitesi
fsp ise kamera video kameranın saniyede yakaladıgı kareyi gösterir fps ne kadar yüksek olursa video okadar akıcı olur

ishak388

ishak388

Üye
1.cisi fps ne kadar yüksekse o kadar donmadan oyun oynar,film izler işlerinizi halledersiniz,2.cisi 1080p yazdıklarının içindeki en kaliteli çözünürlüktür çözünürlük ne kadar yüksekse o kadar canlı ve kaliteli görüntü elde edilir

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
FPS "Frame Per Second" yani her saniyeye düşen kare sayısı, saniyede kaydedilen veya gösterilen kare sayısı diyebiliriz.
gerisini yazacakken arkadaş cevap vermiş :)

ishak388

ishak388

Üye
FPS "Frame Per Second" yani her saniyeye düşen kare sayısı, saniyede kaydedilen veya gösterilen kare sayısı diyebiliriz.
gerisini yazacakken arkadaş cevap vermiş :)
illuminati üyesimisin lN

Invoke

Invoke

Üye
google'a sorsan da olurdu.

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim beni aydınlatınız konu kirliliği olmasın diye size bisey daha sormak istiyorum 1000 tl ye kadar bi telefon onerir misiniz ? Zopo ZP 998 iyi mi ne kadar ve en önemlisi önerir misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
ishak388

ishak388

Üye
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim beni aydınlatınız konu kirliliği olmasın diye size bisey daha sormak istiyorum 1000 tl ye kadar bi telefon onerir misiniz ? Zopo ZP 998 iyi mi ne kadar ve en önemlisi önerir misiniz ?
xperia sp kesinlikle tavsiye ederim 0 al

Kingmortall

Kingmortall

Üye
android istersen galaxy s4 mini var o fiyata gm discovery (belediye dağıtmış gibi herkezde var) wp olarak lumia 820 920 1320 modelleri var android olarak s4 mini öneririm kaliteli telefon

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
google'a sorsan da olurdu.

birkaç kez baktım ama pek fazla bi bilgi bulamadım cevaplarınız için yine çok teşekkür ederim
android istersen galaxy s4 mini var o fiyata gm discovery (belediye dağıtmış gibi herkezde var) wp olarak lumia 820 920 1320 modelleri var android olarak s4 mini öneririm kaliteli telefon

Çok teşekkür ederim zopo yu önermez misiniz ? 8 çekirdekli bide

• Beğen
ishak388

ishak388

Üye
dostum xperia sp o fiyata alınacak en iyi telefondur

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
birkaç kez baktım ama pek fazla bi bilgi bulamadım cevaplarınız için yine çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim zopo yu önermez misiniz ? 8 çekirdekli bide

tanındık bi marka olmadıgından ben şahsen önermem samsung daha iyi kaliteli tanınmış marka

Invoke

Invoke

Üye
Arttırma imkanın varsa Nexus 5 al. Pişman olma ihtimalin yok.

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
Galiba Zopo Çin kökenli b firmaydı bildiğim kadariyla. S4 mini 1320 olabilir. Xperiaların ekranları soluk SP nin de ekranı öyle mi

Invoke

Invoke

Üye
Öyle.

Artık öyle soluk değiller. Eski cihazlar öyle, evet.

caps6

caps6

Üye
Galiba Zopo Çin kökenli b firmaydı bildiğim kadariyla. S4 mini 1320 olabilir. Xperiaların ekranları soluk SP nin de ekranı öyle mi
evet diğerlerine s4 miniye göre soluk duruyor ama soluk olmayanlarıda var

• Beğen
bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
Artırma imkanım çok zor olsaydı zaten nexus 5 alacaktım ama çok çok zor

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt