Öneri Arkadaşlar Nba 2K14 Acil Yardım !!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nba 2K14 Acil Yardım !!!!!!!!
Arkadaşlar 2 cdli yani 2 cilti olan nba2k14 aldım ama birinci cd'den(ciltten( ikinci cd'ye(cilte) geçerken arasında olan 11.cab ve 12.cab kopyalama hatası diyor lütfen yardım lütfeeennnnnnnnnnnnn resim de eklerim istiyosanız yardım :züü::züü::züü::züü:Resim : Lütfen arkadaşlar yardım lütfen

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
DVD'lerin içindeki rar dosyalarını çıkarıp sonra rar dosyalarının içinden çıkarmayı denedin mi?

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
mükemmelsin hocam hemen deniyim yaziyim :-)

ishak388

ishak388

Üye
Arkadaşlar 2 cdli yani 2 cilti olan nba2k14 aldım ama birinci cd'den(ciltten( ikinci cd'ye(cilte) geçerken arasında olan 11.cab ve 12.cab kopyalama hatası diyor lütfen yardım lütfeeennnnnnnnnnnnn resim de eklerim istiyosanız yardım :züü::züü::züü::züü:Resim : Lütfen arkadaşlar yardım lütfen
internetin fiber yada superonline ise torrent sitelerinden çekmeni öneririm

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
yav torrent sakat malum kotalı :(
DVD'lerin içindeki rar dosyalarını çıkarıp sonra rar dosyalarının içinden çıkarmayı denedin mi?
olmadı abi başka ne yapabilirim :(yine aynı hatayı verdi :(@-Empat- abi yardımını bekliyorum istiyorum çok ihtiyacım var ? yok yani biyerde bunlara uyumlu 11 ve 12 cab dosyasını bulsam neysede :( abi acil yardım

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
yav torrent sakat malum kotalı :(
olmadı abi başka ne yapabilirim :(yine aynı hatayı verdi :(@-Empat- abi yardımını bekliyorum istiyorum çok ihtiyacım var ? yok yani biyerde bunlara uyumlu 11 ve 12 cab dosyasını bulsam neysede :( abi acil yardım
Büyük ihtimalle o iki dosya hasarlı, yeniden indirmen gerekecek. O iki dosya hangi DVD'de ise o DVD'yi yeniden indir

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
indirmemiştim ben onları satın almıştım internette bulamadım o iki dosyayıda :( Başka çözüm yolu varmıdır yada o iki dosyayı bulup indirsem ?? @-Empat-

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
indirmemiştim ben onları satın almıştım internette bulamadım o iki dosyayıda :( Başka çözüm yolu varmıdır yada o iki dosyayı bulup indirsem ?? @-Empat-
O iki dosyayı bulamazsın, tamamını indirmen gerekir, nereden satın aldın?

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Aslında bu 2 Dvd'nin torrentini bulabilirsen sadece 2. partı indirebilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt