Yani 4 çekirdek li öylemi Evet
avast Üye insallah 8 ide aynı anda calısıyordur cunku bu tarz programlara pek guvenmiyorum dogrumudur degilmidir
insallah 8 ide aynı anda calısıyordur cunku bu tarz programlara pek guvenmiyorum dogrumudur degilmidir
teknolojibaronu Üye Kingmortall' Alıntı: benim neden böyle adamlarınki 8 çekirdek sıkıntımı var acaba Genişletmek için tıkla ... Cihazının modeli G900H mı 8 çekirdek sadece G900H modelinde var.
Kingmortall' Alıntı: benim neden böyle adamlarınki 8 çekirdek sıkıntımı var acaba Genişletmek için tıkla ... Cihazının modeli G900H mı 8 çekirdek sadece G900H modelinde var.
Kingmortall Üye teknolojibaronu' Alıntı: Cihazının modeli G900H mı 8 çekirdek sadece G900H modelinde var. Genişletmek için tıkla ... sm g900fq yaziyor
teknolojibaronu' Alıntı: Cihazının modeli G900H mı 8 çekirdek sadece G900H modelinde var. Genişletmek için tıkla ... sm g900fq yaziyor
MaxipmaN Üye Kingmortall' Alıntı: benim neden böyle adamlarınki 8 çekirdek sıkıntımı var acaba Genişletmek için tıkla ... türkiyede satılan snapdragon 801 4çekirdek ve 2.5 ghz hıza sahip bir sorun yok
Kingmortall' Alıntı: benim neden böyle adamlarınki 8 çekirdek sıkıntımı var acaba Genişletmek için tıkla ... türkiyede satılan snapdragon 801 4çekirdek ve 2.5 ghz hıza sahip bir sorun yok
Türe Üye 8 çekirdek aynı anda çalışsa n'olacak ki ? Deli gibi ısınacak olduktan sonra. Sonra kendini soğutmak için işlemci MHZ ini sınırlayacak vs.
8 çekirdek aynı anda çalışsa n'olacak ki ? Deli gibi ısınacak olduktan sonra. Sonra kendini soğutmak için işlemci MHZ ini sınırlayacak vs.
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: 8 çekirdek aynı anda çalışsa n'olacak ki ? Deli gibi ısınacak olduktan sonra. Sonra kendini soğutmak için işlemci MHZ ini sınırlayacak vs. Genişletmek için tıkla ... Pazarlama stratejisi işte klasik hamleler Ram i arttırsa ghz düşükte olsa perfonmansını ram daha çok etkiler sanırım.
Türe' Alıntı: 8 çekirdek aynı anda çalışsa n'olacak ki ? Deli gibi ısınacak olduktan sonra. Sonra kendini soğutmak için işlemci MHZ ini sınırlayacak vs. Genişletmek için tıkla ... Pazarlama stratejisi işte klasik hamleler Ram i arttırsa ghz düşükte olsa perfonmansını ram daha çok etkiler sanırım.