Uygulama Stock Roma donus

Sponsorlu Bağlantılar

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Stock Roma donus
Arkadaslar galaxy younga custom rom yukledim..
Simdide Stock roma gecmek istiyorum..

Allah rizasi icin birisi anlasilir bir sekilde anlatim yapabilir mi ?
Yarin pcye gecince yaparim

mabdussamed

mabdussamed

Üye
geçen bir arkadaşın telefonu çöktü bu sitedeki anlatımla stock rom atmıştım.istersen bir bak

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
geçen bir arkadaşın telefonu çöktü bu sitedeki anlatımla stock rom atmıştım.istersen bir bak

Tamam sabah denerim cok sagol
kardeş bilgisayar telefonumu bir türlü gömüyor... orjinal usb koblosu yok.. şuan kullandığım s3 mini.. illa orjinal mi olacak

mabdussamed

mabdussamed

Üye
  • Beğen
sefili

sefili

Üye
Stock roma dönüş problemi bendede var. Bu konu hakkında detaylı makale bekliyoruz. Millet problemini yazıyor. Konu sohbet muhabbete dönüyor. Stock roma dönüş için bir konu açılsın lütfen

• Beğen
mabdussamed

mabdussamed

Üye
Stock roma dönüş problemi bendede var. Bu konu hakkında detaylı makale bekliyoruz. Millet problemini yazıyor. Konu sohbet muhabbete dönüyor. Stock roma dönüş için bir konu açılsın lütfen
o sorun bütün meraklı kurcalayıcılarda var.1 aylık telefonum 3 gündür ölü bir şekilde yatıyor.stock romum da yok

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yaw Allah rızası için bir yardım etsin download modda samsung yazısında kaldıTelefon servise gitti. Konu kilitlenebilir :)

• Beğen
Tepkiler: mabdussamed
Takipçi Satın Al

Üst Alt