Atarlı ergenler ??

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BrainHacker ve ogzhnoTr

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Senyor Keş banlandıysa forum öldü demektir. Neden banlandı bir öğrensek?

0MG90

0MG90

Üye
Farklı hesap açıp adminlere ve üyelere küfür etti

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
zombaka

zombaka

Üye
way atarlılar way

Kratof Man

Üye
:hmmm konu açılmış forumun duzenini bozmaya çalışmak değil Oğuzhancım forumun bir sure boyunca duzenini bozmak ki eğer öyle olmasaydı bu konu açılmazdı gececilerde konuşulmazdı. Ha kim olduğumu hala bilmeyenler var ben @Treksimut

wp hayranı

0MG90

0MG90

Üye
Ağır işsizsiniz gerçekten

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hala yuzsuzce buraya geliyorsunuz :D istediğinizi yapın bunu konuştuk. Ama benim hakkımda bir kelimeniz dahi olursa emniyete giderim bunu çok iyi biliyorsun.

neyle gönderildiyse gönderildi.

Kratof Man

Üye
Oğrenciyim ben yaz tatilindeyiz

wp hayranı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ağır işsizsiniz gerçekten

Anlamadığım şu 15-16 yaşında forumun duzenini bozmaktan bahsediyorlar :D sen forumun duzenini bozsan kaç yazarki ?

Kratof Man

Üye
Hala yuzsuzce buraya geliyorsunuz :D istediğinizi yapın bunu konuştuk. Ama benim hakkımda bir kelimeniz dahi olursa emniyete giderim bunu çok iyi biliyorsun.

:Hmmm whatsapp konuları :sirit: Senle konuşmuştuk dun zaten

wp hayranı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:Hmmm whatsapp konuları :sirit: Senle konuşmuştuk dun zaten

wp hayranı

Evet fazlasıyla konuştuk hemde. Kendinizce intikam alıcakmışsınız vsvs. Biraz utanma arlanma olsa yuzsuz gibi foruma tekrar girmezsiniz. Kuyruk acısından başka birşey değil sizinki.

Kratof Man

Üye
Evet fazlasıyla konuştuk hemde. Kendinizce intikam alıcakmışsınız vsvs. Biraz utanma arlanma olsa yuzsuz gibi foruma tekrar girmezsiniz. Kuyruk acısından başka birşey değil sizinki.

:oke:

wp hayranı

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Aslında üyeliği yapacan paralı gelen geçen bebeler uye olamicaklar. Bu ne adamı banlıyon yeni hesap açıyor. Zor deilki

• Beğen
Tepkiler: aLoNeAnqe ve ogzhnoTr
aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
Aslında üyeliği yapacan paralı gelen geçen bebeler uye olamicaklar. Bu ne adamı banlıyon yeni hesap açıyor. Zor deilki
@Kratof Man niye ban yedi şimdi artık atılan mesajlar onaydan geçiyo bende öyle

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
direk ip :bann: yapsın adminler

Üst Alt