Satılık Satılık L 1320 (SARI) (Temiz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Satılık L 1320 (SARI) (Temiz)
Merhaba arkadaşlar, 1320 mi satıyorum. Telefon aldığımdan beri ekran jelatinini çıkarmadım. Sarı renkli. Kutusunda garantili. 680 Tll satıyorum. Garantisi var. İstanbul içi elden teslim olursa iyi olur. Görseller:

Not:Bataryası Kalibre edilmiş, aldığımdan beri düzenli şarj edilmiş, ortalama 2. günü çıkarıyor.

Aynı resimde gördüğünüz gibi. Ulaşmak isteyenler 0534 443 08 24 sms atsın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hocam ciddi alıcıyız 600tl anlaşalım.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ciddi alıcıyız 600tl anlaşalım.
Çoğu yerde 750 800 e satılıyor. benim için o kadar para önemli değil ama bu telefonu satıp üzeine sınırlı bir miktar para ekleyip başka bir telefon alacağım. ve 50 tl bile eksik satmam benim yeni telefon alamayacağım anlamına geliyor. O yüzden tam bu fiyata satıyorum, aradaki 100 tl düşük bir miktar değilSatış devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardesim acelesi yoksa ben insallah 1-2 haftaya talip olurum.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İstanbul Bakırköy'de oturuyorum

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Konuyu dağıtmayalım beyler :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
680 e alıcısı oldu, bir aksilik olursa söyleyeceğim.Aksilik oldu ve Satılmadı, İlan devam ediyor :spr

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
az kaldı kardesim bekle :D
Sanırım bugün de biri telefona bakacak ve fiyatta anlaşırsak en kısa sürede alacak, adam fiyatta indirim yapmamı söylüyor, 680 e alırsa satarım. Siz kesin 680 e alacaksanız ben durdurayım ilanı, :D ve neredesiniz elden teslim ve nakit olması lazım?Bir sürü arayan var mutlaka birine gidecek bak, hepsine aksilik olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Sanırım bugün de biri telefona bakacak ve fiyatta anlaşırsak en kısa sürede alacak, adam fiyatta indirim yapmamı söylüyor, 680 e alırsa satarım. Siz kesin 680 e alacaksanız ben durdurayım ilanı, :D ve neredesiniz elden teslim ve nakit olması lazım?Bir sürü arayan var mutlaka birine gidecek bak, hepsine aksilik olmaz :D
kardeşim, sen yine satmaya çalış,eğer alan olmazsa ben alana kadar Adıyaman'a kapıda kontrollü ve ödemeli gönderirsen 680 e alırım.Ama ne olur ne olmaz satmaya çalış.Benim yüzümden sıkıntıya düşme.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim satılırsa sana haber veririm :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
fk555897

fk555897

Üye
Kaç aylık telefon olduğunu belirtsen iyi olurdu. Resimlerden fazla kullanılmadığı belli oluyor ama kalan garanti süresini öğrenmek için gerekli bir bilgi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Tam dört aylık, 20 ay garantisi var. Telefona çok iyi baktım, takıntılıyım biraz yani herhangi bir zemine yavaşça koyarım, ekran jelatinini hiç çıkarmam, çok dikkat ederim bu konuda.Yabancıya gitmesin dediler anneme sattım telefonu konu kapanabilir :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve muhammettvurucu
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
ilan sahibinin isteği uzerine konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt