Android Tablette Gta

Sponsorlu Bağlantılar

djsalih91

djsalih91

Üye
bende trend plus var hafıza az diye oyun kurmuyorum içinde fruit Ninja bile yok :ehe

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
bende trend plus var hafıza az diye oyun kurmuyorum içinde fruit Ninja bile yok :ehe
bizdede öyleydi tek çözümün ya cm yüklemek yada root yapıp eğer varsa hafıza kartını dahili hafıza göstermek ;) :D

djsalih91

djsalih91

Üye
aslında root yapıp 32 gb class 10 kart takmayı düşünüyorum

djsalih91

djsalih91

Üye
Bildiğin basit ve garanti bi root programı var mı frame root king root vs denedim olmadı

onuryel77gmdisco

onuryel77gmdisco

Üye
Ben şu ana kadar
GTA 3,GTA vice city ve GTA sa yi bitirdim.
Çokta güzel oldu.

Superfan

Superfan

Üye
Ace 2 de hangi gta yı oynuyorsunuz ya? :D Benim xperia neo da gta 3 oynardım. Tabi yağmur yağdı biraz kasardı onun dışında iyiydi. Tabletin klasik bir işlemcisi var. Fakat tabletlerde donanım daha iyi olmalı.

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
Ace 2 de hangi gta yı oynuyorsunuz ya? :D Benim xperia neo da gta 3 oynardım. Tabi yağmur yağdı biraz kasardı onun dışında iyiydi. Tabletin klasik bir işlemcisi var. Fakat tabletlerde donanım daha iyi olmalı.

gta vice city- san andreas gta 3 :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Hepsini :D

• Beğen
Tepkiler: MR.ROOKİE
byAndroid

byAndroid

Üye
Ace 2 de oynanir ya. Cm zaten saf rom. Ram yetiyordur. İslemciyi de asirtdigin zaman her oyunu acar bence.

• Beğen
Tepkiler: MR.ROOKİE ve The Shadow
Takipçi Satın Al

Üst Alt