Oda sanki bi kaç aya gelirtam sürümü yüklersin

yine çok bkletcekler herhalde 
Hemen bakıomLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu videoyu çeken çocuk 10 yaşından küçük abi başka video mu bulamadınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tm EywMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nie ki? Zaten Yükledim bi hatasını göremedim gayet stabil sende ki sorun neydi?Sakın yükleme. Ben bin pişman oldum neler çektim eski haline getirebilmek için
ilk yüklediğim gün 2 kere titredi dahada titremedi bunun nedeninin launcher olduğunu düşünüyorum çünkü apex yükledim dahada titreme olmadıTelefon durup dururken titriyordu. Aşırı ısınıyordu. Kendi launceri hiç özelleştirilemiyordu. GPS performansı çok düştü. Mesajlar eksik gelmeye başlamıştı. Root tam bir eziyet.. Bunun gibi problemler

Launcher kullanmıyorum. Telefonum kendi launceri bana yetiyordu. GPS yazdım dogru yazdım. Ben Telefonun Navigasyon özelliğini çok kullanırım. Navigasyon da gps yi kullanıyor. Kitkattan beri yerimi bulamamaya başladı.ilk yüklediğim gün 2 kere titredi dahada titremedi bunun nedeninin launcher olduğunu düşünüyorum çünkü apex yükledim dahada titreme olmadı
GPS değilde herhalde GPU yazcaktın öyle anladım bence gayet iyi bi sorun çıkarmadı bana roota gelince ben rootsuz kullanıyorum![]()
Rom mu attın sonra??Launcher kullanmıyorum. Telefonum kendi launceri bana yetiyordu. GPS yazdım dogru yazdım. Ben Telefonun Navigasyon özelliğini çok kullanırım. Navigasyon da gps yi kullanıyor. Kitkattan beri yerimi bulamamaya başladı.
Evet room atıp geri kitkattan önceki hale getirdim. Fakat çok uğraştımRom mu attın sonra??
Sohbet ettik saol hayırlı akşamlarEvet room atıp geri kitkattan önceki hale getirdim. Fakat çok uğraştım

OlmuyorBen simdi KitKat yukledim de alarm kurarken kendi seslerinden sectiriyor onlarda beni uyandırmaz normal müzik yapılmıyor mu