Çeşitli 2048 v1.0[10] by schumi1331 Symbian^3 (Anna, Belle) Signed (Update)

Sponsorlu Bağlantılar

mtesad

Üye
eline sağlık kardeş

Buğra60

Buğra60

Üye
Oyunun oynanış şeklini ve amacını anlayamadım. :oku: Kısaca anlatabilecek var mı? :hmmm

blmadmemre

blmadmemre

Üye
Oyunun oynanış şeklini ve amacını anlayamadım. :oku: Kısaca anlatabilecek var mı? :hmmm
Aynı sayıları birleştirerek 2048'e ulaşmaya çalışıosun. Ekran üzerinde parmağını sağa sola aşağı veya yukarı kaydırarak sayıları oynatabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
OFFCENT

OFFCENT

Üye
bende ilk ten anlamadım ama Kaydırınca anladım :D

MaxipmaN

Üye
:tşk:

• Beğen

eRd05

Üye
dostum nornalde oyun baya bi sürer ama bu 2048 yapınca bitiyor biraz saçma olmuş ama yine de emeğe saygı sağol.

mamatihsan

Üye
teşekkürler

azattt

azattt

Üye
teşekkürler kaliteli oyun :)

• Beğen

serefinho

Üye

burakkk97

Üye
dostum nornalde oyun baya bi sürer ama bu 2048 yapınca bitiyor biraz saçma olmuş ama yine de emeğe saygı sağol.
Keep Going'e tikla :oke:

Best'in kaydedildigi yeri buldum :ehe.config\schumi1331\2048.conf

X-Plore ile duzenleyin. Ama abartmayin ki cakilmasin :ehe

• Beğen

yusufgiderim

Üye
benim rekorum 6575. Oyun harika bişey emeği geçenlere teşekkür ederim

eRd05

Üye
Keep Going'e tikla :oke:

Best'in kaydedildigi yeri buldum :ehe.config\schumi1331\2048.conf

X-Plore ile duzenleyin. Ama abartmayin ki cakilmasin :ehe
valla bende keep going seçeneği yok kaç kere 2048 yaptım ama gelmedi.

yusufgiderim

Üye
bu oyunda bi özellik var Bilmem birtek ben de mi oluyor, bu oyunu Hergün en az 3 veya 4 saat oynarım ve sonra biriyle konuşurken yada bi yazı okurken yada 3 5 insan bir arada gördümmü sankı onlarıda iç içe geçirecek puan yapar gibi gözümde canlanıyor. Biriyle sohbet ederken aklımdan sureklı bu oyun geçiyor bir yazı okurken sureklı okuduğum paragraf iç içe geçiyorda küçülüyor gibi geliyor bilmiyorum beni etkiledi bu oyun :) :)

• Beğen
Tepkiler: RedMaker ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bu oyunda bi özellik var Bilmem birtek ben de mi oluyor, bu oyunu Hergün en az 3 veya 4 saat oynarım ve sonra biriyle konuşurken yada bi yazı okurken yada 3 5 insan bir arada gördümmü sankı onlarıda iç içe geçirecek puan yapar gibi gözümde canlanıyor. Biriyle sohbet ederken aklımdan sureklı bu oyun geçiyor bir yazı okurken sureklı okuduğum paragraf iç içe geçiyorda küçülüyor gibi geliyor bilmiyorum beni etkiledi bu oyun :) :)
aman dikkat et sonra yolda giderken insanları birbiri ile çarpmaya başlarsın :ehe

• Beğen
Tepkiler: yusufgiderim

yusufgiderim

Üye
:D

• Beğen

ahmoutab

Üye
beyler bu uygulamanın nokia 5800'a uyumlusu varmı yüklemeye çalıştığımda bu uygulama bu cihaza uymaz diyor

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Teşekkürler :)

• Beğen

Üst Alt