Note 2 den 3 e geçiş yapmışızkonuyla alakası yok ama senin tlfda aramalardan sonra ekran bazen kısık parlaklıkta açılıyor mu hiç? Çok canımı sıkmaya başladı romdanmı tlfdan mı bilemedim.
O zaman bu kitkat mı sorunlu abiii taktım kafaya çoğu aramadan sonra ekran çok kısık bi parlaklıkta açılıyo gün ışığında falan olduğumda göremiyorum ekranıCok oldu ben note 3 e geceli ekran kirilinca geçtim de bendr de oluyo ara sira sikinti yapma bence ekran olayını

Valla olabilir mesela ben telefonu aldım islemcisinde sorun cikti o telefonu degistirdiler sifir telefon verdiler onunda sensörleri calismiyodu sensör getirttim onu taktirdim sende de belki sensör sorunu olabilir inşallah yokturO zaman bu kitkat mı sorunlu abiii taktım kafaya çoğu aramadan sonra ekran çok kısık bi parlaklıkta açılıyo gün ışığında falan olduğumda göremiyorum ekranı![]()
Eğer sendede oluyosa yoktur ama bi bende varsa sıkıntıValla olabilir mesela ben telefonu aldım islemcisinde sorun cikti o telefonu degistirdiler sifir telefon verdiler onunda sensörleri calismiyodu sensör getirttim onu taktirdim sende de belki sensör sorunu olabilir inşallah yoktur
arama sırasında yüzüne yaklaştırdığında yada sensörü elinle kapattığında sonra yüzünden yada elini sensörden çektiğinde normal parlaklıklamı açılıyor hep yoksa ara sıra böyle çok kısık bir parlaklıkta açıldığı oluyomu?Normal parlakligi açılıyor bazen de karanlık kaldığı oluyo ama ne zamandan beri olmuyo arada bir iki kere yapıyo bun7Eğer sendede oluyosa yoktur ama bi bende varsa sıkıntıarama sırasında yüzüne yaklaştırdığında yada sensörü elinle kapattığında sonra yüzünden yada elini sensörden çektiğinde normal parlaklıklamı açılıyor hep yoksa ara sıra böyle çok kısık bir parlaklıkta açıldığı oluyomu?
Demekki sendede oluyo hacı. Bende bu ara baya yapmaya başladı ekranda jelatin var çok az milimlik bir kısmı sensörün üstünde ondan olabilirmi acaba diyecem ama sürekli olmuyoNormal parlakligi açılıyor bazen de karanlık kaldığı oluyo ama ne zamandan beri olmuyo arada bir iki kere yapıyo bun7
Imkansiz ya o yüzden olması benceDemekki sendede oluyo hacı. Bende bu ara baya yapmaya başladı ekranda jelatin var çok az milimlik bir kısmı sensörün üstünde ondan olabilirmi acaba diyecem ama sürekli olmuyo
Bende yazılımsal olarak düşünüyorum musait zaman buldukça araştırıyorum acaba stock romu indirip ilk temiz kurulumu yapsammı diyorumImkansiz ya o yüzden olması bence
biraz kararsız geldi kitkat note 3 banaBence denemeden birsey kaybetmezsin hic olmadi yapsaydim demezsin herseyi dene benceBende yazılımsal olarak düşünüyorum musait zaman buldukça araştırıyorum acaba stock romu indirip ilk temiz kurulumu yapsammı diyorumbiraz kararsız geldi kitkat note 3 bana
Cok normal islemcin isininca gucunu dusururuyor haliyle arka arka yapincada dusuyor sonuc antutunun bisey ifade etmedigini cogu kullanici biliyo zatenyanlis olcuyo bu arka arkaya yaptim 2 3 kere sonuc hep farklı
Cok normal islemcin isininca gucunu dusururuyor haliyle arka arka yapincada dusuyor sonuc antutunun bisey ifade etmedigini cogu kullanici biliyo zaten

İsindigi zaman sonuc duser dogal olarakvtelefonu soguk su torbasinin ustunde test yapan var testivbaslatip buzluga koyan var sonuc dusmesin diye ama onemi yok bence
böyle bişey varmı ya telefon ısındı ama![]()

Az almışın 21bin civarı en fazla 22bin alıyoS4 mini 4.4.2
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@Mad EagLe