Yardım ACİL YARDIM EDİN NOLUR Aceleee

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ACİL YARDIM EDİN NOLUR Aceleee
arkadaşımın facesi çalındı daha önce bana olmuşutu e postam yanlıştı bunlara erişemiyom dedinmi yenisini istediydi :D.Ama onda e postana tekrar erişim sağla diye bişe çıkıyor niye ?

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Kayıt olurken 2 ncil (yani varsayılan e posta adresinden) farklı diğer e posta adresi yazmamışsın sanırım. Aklıma başka bi şey gelmiyor :pBir de konu adını düzeltirsen sevinirim Konu adında önce istediğin/önerdiğin/tavsiye beklediğin konuyu yaz, ardından istersen sonuna acil ! Eklersin :oke:
(Ve unutmadan forumda konu adı, mesaj farketmez, büyük harflerle yazma ! Büyük harfler bağırmak anlamına geliyor. İstersen kelimelerin baş harfini büyük yazabilirsin ama hepsini büyük yazma, :bann: lanırsın.Bir de konu adını düzeltirsen sevinirim Konu adında önce istediğin/önerdiğin/tavsiye beklediğin konuyu yaz, ardından istersen sonuna acil ! Eklersin :oke:
(Ve unutmadan forumda konu adı, mesaj farketmez, büyük harflerle yazma ! Büyük harfler bağırmak anlamına geliyor. İstersen kelimelerin baş harfini büyük yazabilirsin ama hepsini büyük yazma, :bann: lanırsın.

• Beğen
Tepkiler: HAZAL CEYLAN
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
arkadaşımın facesi çalındı daha önce bana olmuşutu e postam yanlıştı bunlara erişemiyom dedinmi yenisini istediydi :D.Ama onda e postana tekrar erişim sağla diye bişe çıkıyor niye ?

SelamunAleyküm.
Kardeş sorunu halledebildin mi?
Ona göre yardımcı olayım.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt