Püf Noktası LG G2 İle İlgili Sorularım Acil!

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 İle İlgili Sorularım Acil!
1-)Telefonumda Çince uygulamalar var.(Hami vb.) bu uygulamar neden var.Silsem birşey olur mu?
2-)Telefonu elime aldığımda sürün no 20b ile bitiyordu.Güncelleme oldu ve sonu 20c oldu.Bu neyi ifade ediyor?
3-)Birde şarj aletim prize uygun değil sizin cihaz geldiğinde de öyle miydi?Hami Apps'ı nasıl silebilirm?lg pc suite telefonu tanımıyor

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
1-)Telefonumda Çince uygulamalar var.(Hami vb.) bu uygulamar neden var.Silsem birşey olur mu?
2-)Telefonu elime aldığımda sürün no 20b ile bitiyordu.Güncelleme oldu ve sonu 20c oldu.Bu neyi ifade ediyor?
3-)Birde şarj aletim prize uygun değil sizin cihaz geldiğinde de öyle miydi?Hami Apps'ı nasıl silebilirm?lg pc suite telefonu tanımıyor

1-Telefonun parelel ithalatsa bu uygulamalar olur bende de vardi silmistim sorun olmaz yani
2-20C olmasi knock code guncellemesinin gelmiş olmasidir.
3-Benim cihazda paralel ithalat sarj aleti prize uygun değildi kutudan ayrieten sarj aparati cikmisti
4-Hami appsi de ayarlar uygulamalardan sileebilirsin

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
1-Telefonun parelel ithalatsa bu uygulamalar olur bende de vardi silmistim sorun olmaz yani
2-20C olmasi knock code guncellemesinin gelmiş olmasidir.
3-Benim cihazda paralel ithalat sarj aleti prize uygun değildi kutudan ayrieten sarj aparati cikmisti
4-Hami appsi de ayarlar uygulamalardan sileebilirsin
Hami apps ugulamalarda gözükmüyor.Bide LG pc suite telefonu tanımıyor neden?

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
pc senk uygun yazılımı bulamadı diyorimei ile kurduğumda. da öyle diyor

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lg Mobile support tools indirin ve kurun kurunca programi açın sol tarafta lg driverlerini kurun diye yer var oraya basin kurar o
Başka ne yapıyor bu program?sw sürümü yazmıyor?imei yi yazdığımda uygun kullanım kılavuzu bulunaamıyor

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Başka ne yapıyor bu program?sw sürümü yazmıyor?imei yi yazdığımda uygun kullanım kılavuzu bulunaamıyor
Imei yazma durumu guncelleme aramak icin vardir yani imei yazilacak bi yer geliyorsa o guncelleme ariyirdur peki bilgisiyar telefonu goruyormu

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt